Få foretaget et professionelt olieskift i Herning

Enhver bilmotor har brug for olie, men ikke hvilken som helst olie kan gøre det. Moderne motorer er designet og bygget til krævende standarder og kræver olier, der opfylder meget specifikke krav for at sikre en lang levetid. Vælger du selv at udføre et olieskift på din bil og anvender den forkerte type olie, kan det have en stor betydning for ydeevnen på din bil. For ikke at lave nogle fejl er et professionelt olieskift på vores værksted derfor den optimale løsning.

Vi er specialister inden for branchen og har gennem årene foretaget mange olieskift. Vi har derfor helt styr på hvilken type olie, din bil har brug for. Hvornår det er nødvendigt at få foretaget et olieskift afhænger af køretøjets alder, type af olie og kørselsforhold. Før i tiden anbefalede man at skifte olie for hver 5.000 km, men med moderne smøremidler har de fleste motorer i dag anbefalet olieskiftintervaller på 8-12.000 km.

Med et regelmæssigt olieskift i Herning, sørger du for at holde din motor godt kørende, hvilket kommer din brændstoføkonomi til gode. I Herning kan du besøge os på Cypresvej 2. Her står vi klar til at hjælpe dig med et professionelt olieskift.

Sådan ved du, at det er tid til at kontakte Ketner Herning for et olieskift

De fleste nyere biler er udstyret med et system, der automatisk vurderer, hvornår der er behov for et olieskift, og giver dig en advarsel på instrumentbrættet. Er din bil ikke udstyret med det system, eller vil du gerne selv holde øje med olien på din bil, skal du være opmærksom på:

  • Mørk og beskidt olie (ren olie er en gullig farve)
  • Motorstøj og dunkende lyde, som du ikke har hørt tidligere
  • Øget røg fra udstødningen
  • Rystelser, når bilen holder i tomgang

Disse kan alle være tegn på, at du bør køre forbi Ketner til et olieskift i Herning. Det kan også være fordi, at der er noget helt andet galt – men så kigger vi naturligvis også på det for dig.

Oplever du bare én af disse typiske tegn på, at det er ved at være på tide at få skiftet olie, bør du kontakte os og bestille en tid hurtigst muligt. Et olieskift kan sikre en længere levetid på din bil og give dig en større køreglæde.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt os og bestil din tid til olieskift på vores værksted i Herning i dag

Med vores mange års erfaring i branchen, kan vi hurtigt og professionelt udføre et olieskift på din bil. Vores mekanikere har helt styr på hvilken type olie, din bil har godt af og der går ikke længe fra, at du har afleveret din bil, til at du kan køre fra vores værksted igen.

Med det samme, du har fået foretaget et olieskift, ville du kunne mærke forbedringen i din bil. Vi garanterer dig for, at et korrekt udført olieskift øger levetiden på din bil. Sørg derfor for regelmæssigt at få det gjort.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores værksted i Herning.