Få foretaget dit næste olieskift hos Ketner i Holstebro. Det er os uden ventetid.

På vores værksted på Herningvej i Holstebro står vores erfarne team altid klar til at hjælpe dig med et olieskift, der løfter den essentielle performance for din bil, så du mærker det. For det at få skiftet din motorolie på bilen regelmæssigt er en af de mest afgørende faktorer for levetiden af din bil.

Vi bliver naturligvis altid glade for at se dig – men prioriterer du et regelmæssigt olieskift på vores værksted i Holstebro, er det faktisk med til at sikre, at du ikke skal aflevere din bil til os mere end højst nødvendigt. For det er olien, der spiller den væsentlige rolle i at holde din motor i fin form. Så kontakt os i dag for at få optimeret din bils performance og køreglæden tilbage med det samme.

Udnyt de mange fordele ved at få lavet dit olieskift i Holstebro hos Ketner

Der er mange gode grunde til at tage fat på Ketner, når din bil skal have den bedst mulige behandling. Men vi sørger tilmed også for, at din oplevelse skal være så behagelig som muligt. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig med et olieskift med det samme – og hvis du skal have lavet noget, der tager længere tid, giver vi dig naturligvis nøglerne til en af vores lånebiler uden ekstra beregning.

Hos Ketner i Holstebro får du ikke blot et olieskift. Du vælger også at aflevere din bil i hænderne på et af landets mest kompetente mekanikerteams, der har alt i moderne diagnosticerings- og testudstyr samt et indgående kendskab til alle gængse biler, der beror på løbende efteruddannelse og flere årtier som specialister i bilbranchen.

Vi bruger altid de bedste komponenter – herunder også motorolie – når vi håndterer din bil. For det er vores ufravigelige fokus at gøre dig til en glad bilist. Derfor sørger vi også for at tilbyde dig det hele til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere om, hvad kunder fortæller om vores arbejde på Trustpilot.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det betyder et olieskift hos Ketner Holstebro for dig og din bil

Olien er med til at holde din bil ren indvendigt ved at samle snavs og uhensigtsmæssige aflejringer på sin vej gennem motoren. Derfor er det klart, at oliens effekt forringes over tid. Så et olieskift hos Ketner i Holstebro vil derfor være den hurtige vej til en bil, der simpelthen er bedre kørende.

Du vil sikkert også opleve, at din bil kører længere på literen efter et olieskift. For med velsmurte motordele udnyttes effekten af bilens brændstof langt bedre – det bliver mindre slidsomt for motoren at trække maskineriet, og det kan mærkes på brændstoføkonomien.

Samtidig er det også med til at lægge mindre pres på motoren, så bilen simpelthen holder længere. Det er mere miljørigtigt, samtidig med at det er bedre for din økonomi og den bil, som du sikkert holder meget af. Så kom ind til os på Herningvej eller book en tid til et olieskift hos Ketner Holstebro. Det betaler sig.