Service af bil – på professionelt kompetencecenter med unikke muligheder

Hos Ketner kan vi foretage serviceeftersyn på din bil til yderst konkurrencedygtige priser. Uanset hvilket bilmærke din bil er af og hvor gammel eller ny den er, får du hos os en topprofessionel service på den, der – som minimum – er helt på niveau med den, der foretages på de autoriserede værksteder. Til gengæld er der ingen ventetid her. Vi tager os kærligt af din bil med det samme og giver dig naturligvis et stempel i din bils servicebog, så fabriksgarantien bliver bevaret.

Vi er et værksted, hvor du finder et venligt team af erfarne medarbejdere med hver deres kompetencer, der dækker hele den danske vognpark. Derfor får du næppe en bedre service på din bil end her hos os – en kombination af høj faglighed og lav pris, som er svær at sige nej til. Vi løser mange opgaver for andre autoværksteder, da vi har specialudstyret, der kan løse selv de mest vanskelige opgaver, og vores veluddannede personale er altid ajour med den nyeste viden. Så hvorfor ikke tage fat i specialisterne, når din bil skal have et grundigt serviceeftersyn?

Det er sådan noget, der betaler sig i det lange løb.

Serviceaftale på bil hos Ketner – høj kvalitet og lav pris kan godt hænge sammen

Et serviceeftersyn hos Ketner indeholder naturligvis fabrikantens forskrifter nøje og bør ligeledes foretages efter de foreskrevne serviceintervaller. Vi kigger blandt andet på motorolie og andre dele, der typisk bliver slidt lidt hurtigere end andre. Du har mulighed for at tegne en fast serviceaftale hos os, som giver dig nogle af markedets laveste priser på serviceeftersyn. Det gælder uanset, hvilken bil du har, og hvor gammel den er. Prisen er inklusiv mekanikerens arbejdsløn, servicedele som olie-, luft- og brændstoffilter samt tændrør og lignende. Samtidig kontrollerer vi bilens sikkerhedskomponenter. Det gælder for eksempel bremser, lys, styretøj og støddæmpere mv.

Serviceaftalen kan købes af alle – og her mener vi vitterlig alle. Det er en solid serviceaftale, der bygger på vores bredtfavnende kompetencer inden for service af biler. Desuden er det en serviceaftale, der gør, at du slipper for ubehagelige overraskelser og har masser af fordele til dig som bilist. Kun i forbindelse med helt ekstraordinære reparationer kan der forekomme en merpris. Det vil vi gerne være ærlige omkring. Men pointen er, at her får du din bilservice gennem en fast månedlig betaling med en overkommelig pris. Et rigtigt godt alternativ til de autoriserede mærkeværksteder.

Kontakt os i dag for at høre mere om prisen på en serviceaftale til din bil. Vi er altid klar til at hjælpe dig godt på vej. For hos Ketner lever vi for at holde alle danske bilister godt kørende.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.