Vi udfører et professionelt olieskift på vores værksted i Kolding

For at en motor kan køre godt, kræver det olie. Men i dag er nyere og moderne motorer designet og bygget til at kræve en helt specifik olie alt efter model. Så for at sikre en lang levetid på din motor, er det nødvendigt, at du hælder den helt rigtige olie på – ellers kan det have stor betydning for ydeevnen på din bil. Et olieskift er derfor ikke så enkelt, som det måske lyder, og det kan i mange tilfælde være en god ide at overlade opgaven til et professionelt værksted. 

Vi er heldigvis specialister inden for branchen og har gennem årene foretaget mange olieskift på vores værksted i Kolding. Når du kører ind forbi værkstedet på Ole Rømers vej 2, vil du altid blive mødt af et hold af eksperter, der er klar til at tage sig godt af din bil. Vi har stor erfaring med en lang række af bilmærker, og vi har derfor helt styr på, hvilken type olie, der skal på den bil, du afleverer. 

Sørger du for at give din bil et regelmæssigt olieskift i Kolding, kan du holde din motor godt kørende, og så er det også fordelagtig for din brændstoføkonomi.

Sådan holder du øje med, om det er tid til at kontakte Ketner Kolding for et olieskift

Kører du i en nyere bil, er der højst sandsynligt indbygget et system, der helt automatisk fortæller dig, når det er tid til et olieskift. Det viser den dig ved en lysende lampe i instrumentbrættet. Kører du i en ældre bil, der ikke har det system, skal du være opmærksom på: 

  • Olie, der er mørkt og beskidt (ren olie er en gullig farve) 
  • Støj og dunkende lyde fra din motor 
  • Øget røg fra udstødningen 
  • Hvis bilen ryster, når du holder i tomgang 

Oplever du blot én af disse tegn? Så er det tid til at besøge Ketner Kolding for et skift af din motorolie. Er du i tvivl om det er et olieskift, din bil skriger efter, er du meget velkommen til at kigge forbi vores værksted. Så kan vi afdække, hvad problemet er, og hjælpe dig videre, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene igen.

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Kontakt os og bestil tid til olieskift på vores værksted i Kolding i dag

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor professionelt udføre et olieskift på din bil. Indleverer du din bil til vores mekanikere, klarer de jobbet hurtigt, så du har din bil tilbage inden for kort tid – og så kører den som smurt. Hos Ketner anbefaler vi dig, at du regelmæssigt får foretaget et olieskift – så er du sikker på, at din bil kører, som det er meningen, at den skal. 

Vi glæder os til at se dig på vores værksted i Kolding til et olieskift.