Grundig og effektiv rensning af partikelfilter i Lyngby

Når en lampe lyser i instrumentbrættet, er det tid til at besøge dit lokale autoværksted. Det gælder også, når du ser den orange DPF-lampe lyse op – så er det nemlig dit partikelfilter, der trænger til en rensning. Har du brug for en partikelfilterrens i Lyngby, er vi gået sammen med lokale Copenhagen Sport Garage om at tilbyde dig en rensning af dit partikelfilter af allerhøjeste kvalitet.

Hos Ketner og vores lokale samarbejdspartnere findes det rette udstyr til at fejlfinde og måle på bilens udstødningssystem. Det kan sommetider være en defekt komponent, fx EGR-ventilen eller indsprøjtningsdyserne, der er årsagen til for meget os i motoren og dermed også et tilstoppet filter. Fordi et tilstoppet filter kan have flere årsager, er det vigtigt at diagnosticere korrekt inden rensning og dermed sikre den rette behandling. Der bliver desuden udført en trykprøvetest både før og efter, og til slut bliver resultaterne verificeret.

Grundighed er nøgleordet, og derfor kan du trygt kigge forbi Copenhagen Sport Garage på Friskovvej 29 i Lyngby.

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Copenhagen Sport Garage

Friskovvej 29,
2800 Lyngby

+45 47 33 76 70
rb@cphgarage.dk

Åbningstider:
Mandag 8.00 – 16.00
Tirsdag 8.00 – 16.00
Onsdag 8.00 – 16.00
Torsdag 8.00 – 16.00
Fredag 8.00 – 15.30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Derfor bør du få foretaget en partikelfilterrens i Lyngby

Egentlig er dit partikelfilter designet til at regenerere sig selv – det sker ved høje hastigheder, fx på motorvejen. Når hastigheden holdes i et højt leje gennem længere tid, bliver det muligt for udstødningstemperaturen at stige så meget, at overskydende sod bliver brændt af i filteret. Derfor har bilen faktisk godt af med jævne mellemrum at køre 30-50 minutter på motorvej for at hjælpe den automatiske regenerering på vej. Skulle der alligevel opstå problemer med filteret – som der gør fra tid til anden – kan du naturligvis få det klaret hos os eller vores samarbejdspartnere.

Med et rent og vedligeholdt partikelfilter bliver de skadelige kulstofemissioner reduceret. Samtidig sparer du udgiften til at få udskiftet filteret – på en almindelig personbil kan en sådan udskiftning blive meget dyrt. Det betyder også, at du kan beholde det originale filter så længe som muligt.

Har du brug for en rensning af partikelfilter i Lyngby, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi og vores samarbejdspartnere udfører altid rensningen med største grundighed, og snart er din bil køreklar og på vejen igen.