Kør din Alfa Romeo til service på et Ketner-autoværksted

Ketner er dit lokale autoværksted med speciale i Alfa Romeo. Vores dygtige teknikere har mange års erfaring med biler fra den italienske fabrikant, og derfor kan de også give din bil et grundigt og professionelt serviceeftersyn.

Hos Ketner har vi branchens mest avancerede testudstyr til rådighed, og mange af vores teknikere er efteruddannede systemteknikere hos Bosch. Bosch er en af de førende leverandører af komponenter og reservedele til bilindustrien, og efteruddannelsen hos dem er både krævende og anerkendte i branchen.

Overlad trygt din Alfa Romeo til specialisten

Det er altid en god ide at få foretaget service på din Alfa Romeo med det interval, fabrikanten angiver. Både fordi du på den måde bevarer din fabriksgaranti, og fordi jævnlige serviceeftersyn giver større sikkerhed, bedre køreegenskaber og mindsker risikoen for skader og dyre reparationer. Og hos Ketner får du fuld fabriksgaranti, når du får lavet serviceeftersyn hos os.

Vi løser mange opgaver på vores værksteder f.eks.:

  • lave serviceeftersyn
  • korrekt fejlfinding på din Alfa Romeo
  • renovering af fælge
  • skifte olie på din Alfa Romeo
  • reparere rude ved stenslag

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil tid til service til din Alfa Romeo allerede i dag

Når din Alfa Romeo får brug for et serviceeftersyn, er vores hold af kompetente teknikere klar til at hjælpe dig. Kig forbi dit lokale Ketner-værksted eller kontakt os pr. mail eller telefon, så finder vi en tid til dig og din bil. Vi er specialister i Alfa Romeo og glæder os til at tage os godt af din bil.