Kør din Audi til service hos Ketner

Det er altid en god ide at køre din Audi til service inden for det interval, fabrikanten foreskriver. Sådan opretholder du en eventuel fabriksgaranti og undgår skader og reparationer, ligesom du sørger for, at sikkerhed og køreegenskaber er i top.

Hos Ketner er vi specialister i Audi, og du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vores teknikere har mange års erfaring med Audi, og vi har adgang til al knowhow fra Bosch, som er en af de største leverandører af reservedele til bilindustrien.

Kig ind til os, så ser vi på opgaven med det samme. Husk det er os uden ventetid. Det er blot en af de mange fordele, du får med, når du kører bilen ind på et af vores værksteder.

Behold fabriksgarantien, når du får lavet service på din Audi

Når du besøger et af vores lokale autoværksteder for at få foretaget et serviceeftersyn, kan du være sikker på, at vi arbejder efter alle fabrikantens forskrifter. Derfor får du naturligvis også et stempel enten i servicebogen eller elektronisk og bevarer din fabriksgaranti, når du vælger os til service af din Audi.

Alle vores værksteder bruger kun det bedste udstyr til din bil 

Hos Ketner har vi originale Audi-testere og er altid online med fabrikken. Det betyder også, at vi har adgang til den nyeste software og derfor kan holde din bil 100 % opdateret. En fuldt opdateret bil giver dig den bedst muligt køreoplevelse og kan for eksempel betyde, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet glider lettere. Dermed er du sikret, at du får optimeret din bil ud fra lige det, din Audi trænger til på et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Fuld tryghed med en fast serviceaftale

At være bilejer kan være forbundet med en del udgifter. Nogle af dem er faste og forudsigelige, mens andre kan opstå uden varsel på de mest ubelejlige tidspunkter. Mange af de uforudsete omkostninger kan du slippe for ved at tegne en fast serviceaftale til din Audi.

Med en serviceaftale betaler du et fast, lavt beløb hver måned – og du bestemmer selv, hvor lang tid din aftale skal løbe. At slippe for ubehagelige overraskelser på den økonomiske front er ikke den eneste fordel. Du får også prisgaranti, udskiftning af de mest almindelige serviceldele som brændstoffilter og tændrør og meget mere.

En Audi-serviceaftale hos Ketner indeholder:

  • Udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter samt tændrør mv.
  • Service på din Audi efter bilfabrikantens forskrifter
  • Kontrol af bilens sikkerhedskomponenter
  • Fuld fabriksgaranti og stempel i bogen
  • Og mange andre fordele

Med en serviceaftale garanterer vi, at din Audi altid er godt kørende, og du kan samtidig nyde godt af vores lave service-priser. Det gør os til et godt alternativ til de dyrere mærkeværksteder.

Bestil service til din Audi i dag

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af din Audi, er du velkommen til at kigge forbi et af vores autoværksteder eller kontakte os på telefon. Du kan også booke online. Vores værkførere er altid klar til at tage en snak med dig – uanset om du ønsker at bestille en tid med det samme eller blot at høre mere om de ydelser, vi kan tilbyde. Vi glæder os til at høre

Derfor bør du overveje at køre din Audi til service hos Ketner

Hos Ketner vil du få en oplevelse af, at dit lokale autoværksted tager sig tid til at forstå din situation og dit personlige behov, når du kører bilen til service. Det gælder uanset, hvem du er, og hvilket niveau dit kendskab til biler ligger på. Den gode oplevelse er altid central hos os, uanset om du skal have din Audi til et rutinemæssigt servicetjek, have skiftet oliefilter eller lygter eller have lavet større reparationer på bilens motor. 

Hos Ketner tager vi os af alle opgaver på biler fra Audi. Det gælder selv de nyere biler med avancerede systemer, som kræver topmoderne udstyr – og som en del af Bosch Car Service-netværket bruger vi kun reservedele af høj kvalitet. 

Få lavet topprofessionel service på din Audi på et uafhængigt værksted tæt på dig

Er du interesseret i de mange fordele, der er ved at få din bil serviceret hos os? Så er det eneste du skal gøre at booke en aftale på det Ketner-værksted, der ligger tættest på dig. Under menupunktet Afdelinger øverst på siden kan du hurtigt finde værkstedet, der er mest oplagt for dig at besøge, hvis du ønsker en positiv oplevelse med dit værkstedsbesøg, hvor du også kan få din bil serviceret så hurtigt som forventet.

Oplev vores anerkendte service på Audi i flere større byer

På alle vores værksteder rundt omkring i landet vil du få den oplevelse, som har gjort vores løsning og tilgang til et relevant alternativ til at få Audi-service på et autoriseret værksted – og derfor har vi også den store fornøjelse, at vores kunder gerne kører et stykke vej for at få serviceret deres biler hos os.

Se hvad vores kunder siger om vores Audi-service m.m.

Vores argumenter for at vælge vores muligheder frem for dem, du får på et autoriseret Audi-værksted er naturligvis én ting – men hvordan hænger det sammen med den personlige oplevelse, som kunder reelt set har haft? Det kan du blandt andet få indblik i på vores side på Trustpilot.

Hurtig service med personlighed og høj kvalitet 

Her kan du læse personlige fortællinger, der tager udgangspunkt i de værdier, som arbejdet er baseret på på alle vores værksteder. Det er fortællinger, som vi er meget stolte af, da det også vidner om, at den service vi tilbyder på Audi og alle andre biler er relevant for dem, der ønsker sig en mere personlig tilgang, der altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov.

Gå til vores side på Trustpilot

Kontakt os, hvis du er interesseret i muligheden for at få serviceret din Audi hos os

Har du spørgsmål, inden du vælger at køre din Audi til service hos os, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ved, at muligheden for at køre din bil til et uafhængigt værksted i stedet for et af de autoriserede værksteder kan udløse en række spørgsmål, som du måske gerne vil have svar på, inden du giver chancen. Og hos Ketner begynder vores gode personlige service allerede inden, du kommer. I hvert fald stiller vi os gerne til rådighed med vores tekniske ekspertise i Audi, så du har sikkerhed for, at vi er de rigtige til at påtage os opgaven med at give din bil den bedste behandling, når den skal til service eller repareres. 

Send os en besked gennem vores kontaktformular via linket nedenfor – så sørger en af vores tekniske specialister for at ringe dig op hurtigst muligt med svar på alle dine spørgsmål.