Kør din Audi til service hos Ketner

Det er altid en god ide at køre din Audi til service inden for det interval, fabrikanten foreskriver. Sådan opretholder du en eventuel fabriksgaranti og undgår skader og reparationer, ligesom du sørger for, at sikkerhed og køreegenskaber er i top.

Hos Ketner er vi specialister i Audi, og du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vores teknikere har mange års erfaring med Audi, og vi har adgang til al knowhow fra Bosch, som er en af de største leverandører af reservedele til bilindustrien.

Kig ind til os, så ser vi på opgaven med det samme. Husk det er os uden ventetid!

Behold fabriksgarantien, når du får lavet service på din Audi

Når du besøger et af vores lokale autoværksteder for at få foretaget et serviceeftersyn, kan du være sikker på, at vi arbejder efter alle fabrikantens forskrifter. Derfor får du naturligvis også et stempel enten i bogen eller elektronisk og bevarer din fabriksgaranti, når du vælger os til service af din Audi.

Hos Ketner har vi originale Audi-testere og er altid online med fabrikken. Det betyder også, at vi har adgang til den nyeste software og derfor kan holde din bil 100 % opdateret. En fuldt opdateret bil giver dig den bedst muligt køreoplevelse og kan fx betyde, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet glider lettere.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Fuld tryghed med en fast serviceaftale

At være bilejer er forbundet med en del udgifter. Nogle af dem er faste og forudsigelige, mens andre kan opstå uden varsel på de mest ubelejlige tidspunkter. Mange af de uforudsete udgifter kan du slippe for ved at tegne en fast serviceaftale til din Audi.

Med en serviceaftale betaler du et fast, lavt beløb hver måned – og du bestemmer selv, hvor lang tid din aftale skal løbe. At slippe for ubehagelige overraskelser på den økonomiske front er ikke den eneste fordel. Du får også prisgaranti, udskiftning af de mest almindelige serviceldele som brændstoffilter og tændrør og meget mere.

En Audi-serviceaftale indeholder:

  • Udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter samt tændrør mv.
  • Service på din Audi efter bilfabrikantens forskrifter
  • Kontrol af bilens sikkerhedskomponenter
  • Fuld fabriksgaranti og stempel i bogen
  • Og mange andre fordele

Med en serviceaftale garanterer vi, at din Audi altid er godt kørende, og du kan samtidig nyde godt af vores lave service-priser. Det gør os til et godt alternativ til de dyrere mærkeværksteder.

Bestil service til din Audi i dag

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af din Audi, er du velkommen til at kigge forbi et af vores autoværksteder eller kontakte os på telefon. Du kan også booke online. Vores værkførere er altid klar til at tage en snak med dig – uanset om du ønsker at bestille en tid med det samme eller blot at høre mere om de ydelser, vi kan tilbyde. Vi glæder os til at høre fra dig.