Professionel service af BMW

Som ejer af en BMW kender du alt til køreglæde – og du ved også, at den optimale køreoplevelse kræver, at der bliver brugt energi på vedligeholdelse og pleje af din bil.

Hos Ketner er vi et dedikeret team af BMW-specialister, som er klar til at lade vores ekspertise og mange års erfaring komme dig og din bil til gode.
Desuden er vi online med BMW-fabrikken og kan på den måde sikre dig, at din bil efter et besøg hos os er 100 % opdateret og klar til at yde sit allerbedste.

Mange af vores teknikere har taget en efteruddannelse som systemteknikere hos Bosch – en krævende og anerkendt uddannelse i branchen, så Ketner er særdeles godt klædt på til at tage sig godt af din BMW.

Bevar fabriksgarantien på din BMW med serviceeftersyn hos Ketner

Nogle tror fejlagtigt, at det kræver et mærkeværksted at bevare fabriksgarantien. Hos Ketner følger vi alle retningslinjer fra fabrikken, og det betyder, at du også hos os får det vigtige stempel i bogen og bevarer fabriksgarantien.

Vi har original BMW-tester og det korrekte udstyr, så den eneste forskel i forhold til mærkeværkstederne er, at vi har slået en god del af prisen – og vi er derfor et godt alternativ.

Kommer du forbi med din BMW til service, er du garanteret et serviceeftersyn i topklasse og til gode priser.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Få fuld tryghed med en serviceaftale til din BMW

Med vores fordelagtige serviceaftale får du fri service til din BMW. For et lav, fast månedligt beløb klarer vi alt det, der er brug for for at holde din bil godt kørende. Det kan fx være udskiftning af motorolie og diverse filtre, serviceeftersyn med prisgaranti og meget mere.

Med en serviceaftale på din BMW får du altid:

  • Den bedst mulige pris på serviceeftersyn
  • Service, der altid følger fabrikantens retningslinjer og forskrifter
  • Dit stempel i servicebogen, der sikrer, at garantien på din BMW bevares
  • En serviceaftale, der inkluderer udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter, tændrør m.v.

Kontakt os for service til din BMW

Er det ved at være tid til service på din BMW, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så finder vi en tid til dig og din bil. Er du i nærheden af et Ketner-autoværksted, er du også velkommen til at kigge forbi for at lave en aftale. Vi har travlt, men vores værkførere har altid tid til dig. Vi glæder os til at tage imod dig og din BMW.