Vi tager os af service af din Chevrolet

Ketner er et moderne autoværksted, der har mange kompetencer og specialer i huset. Faktisk tør vi godt garantere, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan klare. Derfor står vi også meget gerne for service af din Chevrolet. Kører du forbi et af vores autoværksteder, vil du altid blive mødt af vores erfarne teknikere.

Vi arbejder ud fra et princip, der hedder ingen ventetid, og det vil sige, at vi kigger på din bil med det samme. Her udfører vi fejlfinding og diagnosticering, og vurderer vi, at der er behov for en større reparation på vores værksted, tilbyder vi dig en gratis lånebil, så du altid kan komme fra A til B.

Serviceeftersyn på Chevrolet af erfarne og kompetente mekanikere

Hos Ketner er vi i besiddelse af branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Så er det tid til det årlige serviceeftersyn på din Chevrolet, kan du trygt køre din bil ind til os. Vores mekanikere har mange års erfaring inden for branchen, og de kender derfor de forskellige bilmærker ud og ind. Flere af vores teknikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og nogle har speciale i netop Chevrolet, så din bil er altid i kyndige hænder hos Ketner.

Mange tror fejlagtigt, at man mister fabriksgarantien, når man besøger et autoværksted, der ikke er et mærkeværksted. Hos Ketner følger vi altid fabrikkens forskrifter, og vi bruger kun reservedele, der svarer til den kvalitet, som den din bil er leveret med, så du bevarer din fabriksgaranti 100%

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Vi reparerer alt på din Chevrolet inden for vores specialer

Hos Ketner er vi mange dygtige teknikere samlet under ét tag, og der er derfor altid en mekaniker, der har speciale i lige præcis det bilmærke, du kører og sværger til. Har du problemer med din Chevrolet, anbefaler vi, at du ringer og snakker med os eller booker online inden du besøger os. På den måde sætter vi den tid af til din bil, som det er nødvendigt for, at du kan komme ud på vejene igen.

Vi laver alle slags service på Chevrolet, blandt andet kan vi tilbyde:

  • Dækskift
  • Aircondition
  • Olieskift
  • Rudeskift
  • Klargøring til bilsyn
  • Serviceeftersyn