Kør din Citroën til service hos en lokal Citroën-specialist

Selvom vi har konkurrencedygtige priser, er kompetenceniveauet hos Ketner i den højeste ende. Vi er et team af Citroën-specialister, som giver din bil din bedste behandling, uanset hvilken model og årgang du kører i.

Som indehavere af branchens mest avancerede testudstyr er vi godt rustet til at tage os godt af din bil – og i kombination med vores teknikeres mange års erfaring og høje uddannelsesniveau, møder vi sjældent opgaver, vi ikke kan klare.

Serviceeftersyn hører til blandt vores spidskompetencer, og det kan du nyde godt af, når du overlader din Citroën i vores kompetente hænder. Vælger du os som din faste service-partner, kan vi også anbefale dig at tegne en serviceaftale hos os.

Derfor skal du overveje en Citroën-serviceaftale

Med en serviceaftale minimerer du risikoen for de uforudsete udgifter, som ellers er så svære at undgå som bilejer. For en lav, månedlig ydelse får du både udskiftning af de mest almindelige servicedele, serviceeftersyn, fuld fabriksgaranti og meget mere. Ovenikøbet bestemmer du selv, hvor længe din Citroën-serviceaftale skal løbe.

Aftalen indeholder blandt andet:

  • Prisgaranti på serviceeftersyn af din Citroën
  • Mekanikerløn, servicedele og ny motorolie
  • Kontrol af bilens sikkerhedsmæssige tilstand
  • Stempel i din servicebog, så du beholder fabriksgarantien
  • Udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter, tændrør m.v.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil et serviceeftersyn til din Citroën i dag

Tøv ikke med at kontakte os, hvis din Citroën har brug for service. Kører du forbi dit lokale Ketner-autoværksted, tager vores værkførere sig altid tid til en snak med dig, og du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon. Du kan også booke en tid online. Vi glæder os til at tage imod dig på et af vores værksteder.