Professionel service af Dacia uden ventetid

Hos Ketner er vores fornemste opgave, at du altid går fra et af vores værksteder med et smil på læben og en god oplevelse i bagagen. Vi udfører service på alle biler, og vi kan både fejlfinde, diagnosticere og reparere, når du kommer til os for en service af din Dacia.

Når du besøger os, vil vi se på din Dacia med det samme – imens kan du vente i vores behagelige venterum, hvor du kan tage dig en kop kaffe eller vand. Vi vil gerne servicere dig så hurtigt som muligt, men vurderer vi, at en større reparation er nødvendig, er vi naturligvis nødt til at beholde din bil. Vi ved dog, hvor afhængig du er af din bil for at komme fra A til B, og derfor tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens vi har din Dacia til service.

Book et serviceeftersyn på din Dacia af vores erfarne og kompetente mekanikere

Vores team består af professionelle teknikere, der har mange års erfaring inden for branchen, og flere af dem er efteruddannede hos Bosch Danmark. Det betyder, at de er uddannet i at betjene alt det avancerede testudstyr, som vi har på værkstedet og er besiddelse af en masse generel knowhow. Nogle har endda speciale i lige præcis at udføre service på Dacia, og din bil er derfor altid i kyndige hænder, når du afleverer den hos os.

Hos Ketner kan du altid bevare din fabriksgaranti efter et serviceeftersyn på din Dacia hos os. Vi servicerer og reparerer bilen nemlig lige efter fabrikantens forskrifter, og vi anvender kun reservedele af samme kvalitet som dem, din bil kom med fra fabrikken. Vi giver stempel i bogen både elektronisk og fysisk.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os og book tid til service af din Dacia i dag

Vi er dit naturlige valg, når du står over for service af din bil. For at vi kan udføre en hurtig fejlfinding og give en korrekt diagnose, er det en fordel, at du kontakter os, inden du svinger forbi et af vores værksteder. Så bestil tid i dag, så står vi klar til at tage imod dig og begynde arbejdet med det samme.

Vi glæder os til at se dig på vores værksted og udføre et professionelt serviceeftersyn af din Dacia.