Din Fiat fortjener den bedste service – besøg Ketner for professionel og hurtig betjening

Hos Ketner har vi de rigtige testere og udstyr til rådighed, så vi kan udføre en professionel service på din Fiat. Uanset hvilken Fiat-model du kører, står vores teknikere klar til at tage imod dig.

Vi arbejder så hurtigt vi kan, og vi vil altid prioritere at kigge på din bil med det samme, at du afleverer den. Så kan vi hurtigt få afdækket, hvor problemet ligger, og hvilken reparation det kræver.

Imens kan du vente i vores behagelige venterum, hvor du kan tage en kop kaffe eller vand. Er det nødvendigt for os at beholde din bil, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, så du altid kan komme fra A til B.

Vi har adgang til al knowhow fra Bosch Danmark, som er verdens største underleverandør til bilbranchen. Derfor er vores teknikere eksperter i at betjene det udstyr, vi har på vores værksteder og derudover besidder de masser af viden om de mange forskellige bilmærker. Derfor skal du være helt tryg, når du afleverer din Fiat til service hos os.

Oplev topkvalitet ved service af Fiat

Flere af vores mekanikere er specialister i netop Fiat, og de har derfor helt styr på at foretage en professionel og hurtig service af din bil. Hos Ketner bevarer du altid din fabriksgaranti efter et besøg hos os. Det gør du, fordi vi servicerer og reparerer helt efter fabrikkens forskrifter – du får naturligvis både stempel i bogen fysisk og elektronisk.

Vi bruger naturligvis også reservedele af den samme gode kvalitet, som dem din bil er leveret med. Du får altså fuldstændigt samme og professionelle service som ved det lokale mærkeværksted – hos Ketner har vi bare skåret noget af prisen. Kvaliteten af en service af din Fiat hos Ketner er derfor helt i top. Kontakt os og book din tid i dag.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Service af Fiat – det tilbyder vi dig

Flere af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, og vi har derfor rigtigt mange specialer i huset. Vi tør derfor også godt at garantere, at der ikke er en opgave, vi ikke kan klare. Så oplever du mærkelige lyde fra motoren eller synes du, at der er noget med bremserne? Så book tid online – så står vi klar til at tage din bil ind på vores værksted.

Vi synes, at din Fiat fortjener den bedste service, og vi tilbyder blandt andet:

  • Fejldiagnosecenter
  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Aircondition

Kontakt os i dag og fortæl os problemet. Så finder vi en tid til din Fiat, så du hurtigt kan komme trygt og godt tilbage på vejene.

Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.