Moderne autoværksted med professionel service af Ford

Ketner er et autoværksted, hvor kvaliteten er i højsædet. Vores fokus ligger altid på at give dig en hurtig men professionel og korrekt reparation af din bil, så du får en nem og god oplevelse med at have din bil på værksted. Vi ved nemlig, at det kan bekymre mange, hvis bilen begynder at sige underlige lyde eller ikke kører så let, som den plejer.

Hos Ketner er der ikke grund til bekymringer. Svinger du forbi os til service af din Ford, vil vi altid kigge på din bil med det samme, så vi kommer til bunds i problemet. Vi fejlfinder og diagnosticerer altid, inden vi foretager os nogen form for reparation, og præsenterer naturligvis dig med en samlet pris.

Skal vi beholde din bil, tilbyder vi dig en gratis lånebil, så du nemt og hurtigt kan komme omkring og helt glemmer, at din egen er på værksted. Kontakt os i dag eller kig forbi – vores mekanikerteam står klar til at tage sig af et serviceeftersyn af din Ford.

Du bevarer fabriksgarantien, når du har din Ford til serviceeftersyn hos Ketner

Mange tror fejlagtigt, at det kun er på mærkeværksteder, at man kan bevare sin fabriksgaranti. Hos Ketner udfører vi Ford-service helt efter fabrikkens forskrifter, og netop derfor kan du bevare fabriksgarantien. Vi bruger naturligvis også reservedele af fuldstændigt samme og gode kvalitet, som dem, din bil er produceret med.

Flere af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, og det betyder, at de er uddannet i alt, hvad der rør sig inden for branchen. De har også helt styr på betjeningen af det avancerede udstyr, som vi bruger på vores værksteder – og faktisk er flere specialister i Ford, så du kan trygt overlevere din Ford til service hos os.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os i dag og book din tid

Er det tid til et serviceeftersyn? Kontakt os i dag, så planlægger vi sammen en tid, hvor vores mekanikere kan kigge på din bil. Er du træt af uforudsete reparationsregninger, kan du også tegne en serviceaftale på Ford. Så står vi altid klar til at hjælpe dig, så din bil kører som smurt – hele dens levetid.

Vi glæder os til at se dig og din Ford på vores værksted.