Få service af din Honda på dit lokale Ketner-autoværksted

Der er mange gode grunde til at køre din Honda til service hos Ketner. Vi er indehavere af branchens mest avancerede udstyr, og kombineret med vores mange års praktiske erfaring og knowhow indenfor vores felt gør det os til en stærk partner, når det handler om service af din Honda.

Trænger din Honda til et serviceeftersyn, skal du ikke tøve med at kontakte os – og husk, at vi også tilbyder en fast serviceaftale med prisgaranti og mange andre fordele.

Vi følger naturligvis alle forskrifter fra Honda-fabrikken, så du kan få et stempel i bogen og beholde en eventuel fabriksgaranti – nøjagtigt som på det lokale mærkeværksted, blot til en lavere pris.

Mange af vores teknikere har gennemført den krævende efteruddannelse som systemteknikere hos Bosch, der er verdens største producent af reservedele til bilindustrien. Al deres ekspertise sætter de i spil, når de skal give din Honda et grundigt serviceeftersyn.

Undgå uforudsete udgifter med en Honda-serviceaftale

Din bil kræver en vis mængde vedligeholdelse, pleje og service for at bevare sine gode køreegenskaber. Netop den del af at være bilejer har vi gjort let for dig ved at tilbyde en serviceaftale, der indeholder alle de essentielle ting som kontrol af bilens sikkerhed, udskiftning af de mest almindelige servicedele og meget mere.

Serviceaftalen indeholder:

  • Fuld fabriksgaranti
  • Kontrol af bilens sikkerhedskomponenter
  • Service efter alle forskrifter fra Honda-fabrikken
  • Udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter, tændrør mv.

Og mange andre fordele.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil service af din Honda allerede i dag

Er det ved at være tid til et eftersyn af din Honda? Kontakt os på telefonen – eller sving forbi et af vores lokale autoværksteder, hvor vi altid tager os tid til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din bil. Vi glæder os til at tage imod dig.