Professionel og hurtig service af din Hyundai

Kerneværdierne hos Ketner er god service og erfarne teknikere. Så lyser en lampe i instrumentbrættet, eller hører du underlige lyde fra motoren? Så kan du trygt køre din Hyundai ind forbi et af vores autoværksteder til service.

Vores team af mekanikere er dygtige og har mange års erfaring med både fejlfinding, diagnosticering og reparation af alle slags bilmærker, og så er flere af dem efteruddannede hos Bosch Danmark. De bliver løbende efteruddannet i brugen af det nyeste udstyr inden for branchen.

Hos Ketner arbejder vi på ikke at lade vores kunder vente, når de besøger os. Derfor kigger vi på din bil med det samme og lokaliserer problemet, så vi kan igangsætte en reparation på vores værksted.
I mellemtiden kan du vente i vores komfortable kundeventerum med kaffe og vand. Bedømmer vi, at det er nødvendigt at beholde din Hyundai i længere tid, tilbyder vi dig at låne en gratis lånebil, så du kan komme videre.

Kompetent autoværksted med speciale i Hyundai

Vi har stor erfaringer med Hyandai, og vi tør godt garantere, at du ikke kan komme til os med et problem, som vi ikke kan løse. Hos Ketner oplever du høj professionalisme og stor ekspertise.

Vores personale er uddannet hos Bosch Danmark, og de har derfor stor knowhow inden for branchen og fuldstændig styr på branchens bedste og mest avancerede udstyr, som vi også bruger på vores værksteder.

Benytter du dig af os til service af din Hyundai, bevarer du din fabriksgaranti 100%. Det kan du, fordi vi gør alt helt efter fabrikkens forskrifter, og så bruger vi reservedele af fuldstændigt samme gode kvalitet som dem, din bil er produceret med. Vi giver stempel i bogen både fysisk og elektronisk.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os for service af Hyundai

Hvis du ønsker at besøge os til en service, er det en fordel, at du booker tid i forvejen. Så ved vi, hvad det drejer sig om, og vi står klar til at modtage din bil.

Vi tilbyder dig blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Skadecenter
  • Gratis vejhjælp i to år
  • Dækskift
  • Rudeskift

Er du træt af uforudsete udgifter, kan du også tegne en serviceaftale på din Hyundai. Her får du, for et lavt månedligt beløb, fast og hurtig service af din bil, hvis det skulle være nødvendigt.