Professionelt service og serviceeftersyn af Iveco

Hos Ketner klarer vi service og reparation af alle typer biler – og vi er også specialister i Iveco-varebiler. Så er det tid til et serviceeftersyn eller oplever du problemer med vognen?

Hos Ketner ved vi alt om Iveco på vores værksted, og vi står klar til at tage imod dig og din bil. Her møder du kompetente og erfarne mekanikere, der hver især har forskellige specialer. Vi har derfor masser af kompetencer samlet under ét tag, og der er derfor ikke et problem, som vi ikke kan løse.

Når du besøger os til en service af Iveco, kigger vi på din bil med det samme. Det gør vi fordi, vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at have din bil på værksted. Derfor tilbyder vi dig også en gratis lånebil, hvis vi er nødt til at beholde din bil for at udføre en reparation.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Service af Iveco af kompetente og erfarne mekanikere

Vælger du at komme forbi et af vores værksted for et Iveco-serviceeftersyn, kan du forvente, at vi tager os af din bil med branchens bedste og mest avancerede udstyr. Og ikke nok med det er de fleste af vores teknikere efteruddannet hos Bosch Danmark, og de har derfor knowhow inden for alt, der rør sig i branchen og fuldstændigt styr på, hvordan det udstyr, vi har på værkstedet, skal betjenes.

Vi udfører alt på din Iveco som eksempelvis:

  • Serviceeftersyn
  • Olieskift
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Aircondition
  • Reparation af motorproblemer

Skal vi stå for din service af Iveco, kan du også være helt sikker på at beholde din fabriksgaranti. Mange tror, at dette kun er muligt hos mærkeværksteder, men sådan forholder det sig ikke.

Fordi vi hos Ketner servicerer og reparerer helt efter fabrikkens forskrifter, giver vi dig altså det helt rigtige stempel i bogen – både fysisk og elektronisk. Udskifter vi noget, bruger vi naturligvis også reservedele af helt samme og gode kvalitet, som dem din bil er leveret og produceret med.

Kontakt os i dag og book din tid eller kør forbi os – så tager vi et kig på problemet med det samme.