Professionel service af Kia hos Ketner

Afleverer du din Kia til service på et af vores værksteder, vil du altid blive mødt af vores erfarne mekanikere, der står klar til at tage sig af opgaven med det samme. Hos Ketner arbejder vi nemlig altid på at give vores kunder en hurtig men naturligvis professionel service.

Vores mekanikere har erfaring med service af alle bilmærker, og din Kia er derfor i gode hænder på vores værksteder. Flere af vores teknikere har stor erfaring i at servicere og reparere netop biler af mærket Kia. Vi tør derfor godt garantere, at du får et yderst kompetent serviceeftersyn hos os. For din Kia fortjener den bedste service.

Bevar din fabriksgaranti og oplev topkvalitet ved serviceeftersyn af Kia

Hos Ketner har vi adgang til al knowhow fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Det betyder, at vi har et kæmpestort udvalg af reservedele i allerhøjeste kvalitet samt branchens bedste og mest avancerede testudstyr – der er derfor ikke en opgave, som vi ikke kan løse på din Kia.

Derudover servicerer og reparerer vi altid bilen efter fabrikantens forskrifter, så du kan bevare din fabriksgaranti. De reservedele vi anvender er også af præcis samme og gode kvalitet, som dem din bil er leveret med fra fabrikken. Kvaliteten af dit Kia-serviceeftersyn er derfor helt i top.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Giv din Kia den bedste service

Ketner er det helt naturlige valg til et Kia-serviceeftersyn. Vi har mange specialer i huset og sætter altid en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Kører du forbi os til service på din Kia, kigger vi på din bil med det samme. Er det nødvendigt at udføre en større reparation eller skal vi bestille nogle reservedele hjem, får du naturligvis mere af vide om pris og tidshorisont. Og er der behov for det, kan vi tilbyde dig en lånebil gratis.

Hos Ketner ønsker vi at gøre en service eller et serviceeftersyn af din Kia så nemt som muligt for dig – vi ved nemlig hvor frustrerende det kan være, at der er noget, der ikke kører, som det skal.

Oplever du problemer med din Kia, er det en fordel, at du kontakter os, før du besøger os. Så er vi helt sikre på, at vi kan håndtere opgaven hurtigt og professionelt. Vi modtager altid alle biler med professionel hånd og i forbindelse med en service af Kia, tilbyder vi dig blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Skadecenter
  • Gratis vejhjælp i to år