Service af Land Rover hos moderne autoværksted

Der er mange gode grunde til at få udført regelmæssige serviceeftersyn af din Land Rover. Når du kører bilen til service, minimerer du risikoen for skader og reparationer, ligesom du vedligeholder bilens køreegenskaber og sikkerhed.

Er der fabriksgaranti på bilen, kan det desuden være et krav, at du overholder de foreskrevne serviceeftersyn. Når du kører din Land Rover til service hos Ketner, får du naturligvis et stempel i bogen, så du kan bevare fabriksgarantien 100%.

Hos Ketner står et hold af kompetente teknikere klar til at tage imod dig og din Land Rover. Vi er specialister i Land Rover, og du kan drage nytte af vores ekspertise, uanset hvilken model og årgang du kører i. Mange af vores teknikere er efteruddannede som systemteknikere hos Bosch – en krævende og anerkendt uddannelse, som giver stor teknisk indsigt.

Opnå fuld tryghed med en serviceaftale til din Land Rover

Vores serviceaftale kan siges at være service på abonnement. Du betaler et fast, månedligt beløb og bestemmer selv varigheden af aftalen – til gengæld sørger vi for serviceeftersyn af din Land Rover med prisgaranti, udskiftning af de mest almindelige servicedele, kontrol af bilens sikkerhedsmæssige tilstand og meget mere. På den måde undgår du rigtigt mange af de uforudsete udgifter, du ellers kan møde som bilejer.
Du er velkommen til at ringe og høre mere om vores fordelagtige aftaler.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil et serviceeftersyn af din Land Rover i dag

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os på telefonen for at aftale, hvornår du kan komme forbi med din Land Rover. Er du i nærheden af et af vores værksteder, kan du også bare kigge forbi. Eller du kan booke online. Vi glæder os til at tage imod dig og din Land Rover.