Kom forbi til service af din Mazda – vi kigger på din bil med det samme

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at opdage, at der er et eller andet, der lyder mærkeligt, når du gasser op, eller hvis der er en lampe, der lyser i instrumentbrættet. Lader du os stå for service af din Mazda, er der ingen grund til bekymringer, når der er problemer med bilen.

Der er ikke det problem, vi ikke kan klare, og vi vil altid sørge for at kigge på din bil med det samme, du kommer med den. Det gør vi for hurtigt at fejlfinde og diagnosticere, så vi kan informere dig om reparationen, det kræver for at løse problemet. Vi giver naturligvis dig alle de oplysninger, du har brug for i forhold til pris, tid og andet.

Vi tilbyder dig også en gratis lånebil – for vi mener, at service af din Mazda skal være så nemt som muligt for dig.

Professionel service af Mazda af kompetente teknikere

Hos Ketner har vi branchens bedste og mest avancerede udstyr. Flere af vores teknikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, og du kan derfor være helt sikker på, at de besidder stor knowhow og den erfaring, det kræver at udføre en professionel service af Mazda.

Mange tror fejlagtigt, at bilen skal på et mærkeværksted, for at man kan bevare sin fabriksgaranti. Den får du også hos os – bare til en lavere pris. Vi arbejder helt efter fabrikkens forskrifter og du får fuld fabriksgaranti.

Vi benytter naturligvis reservedele af helt samme kvalitet, som dem din bil er leveret med. Vores service er altså helt i top og på fuld højde med det lokale mærkeværksted – vi har bare skåret lidt af prisen.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde godt og grundigt, og vi håndterer altid en opgave professionelt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Service på Mazda – vi tager professionelt hånd om din bil

Vi udfører alt på din bil, så kig forbi os ligegyldigt hvilke problemer, du oplever. Det kan også være, at det er tid til det årlige serviceeftersyn af din Mazda? Det tager vi os også meget gerne af.

Vi tilbyder dig blandt andet:

  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Skadecenter
  • Fejldiagnosecenter
  • Aircondition
  • 2 års gratis vejhjælp

Vi har rigtigt mange specialer i huset. Dem kan du læse meget mere om her. Kontakt os i dag og book din tid til at besøge os på et af vores værksteder. Du finder os i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding.

Vi glæder os til at lave service på din Mazda, så du kan komme trygt og godt tilbage på vejene.