Service af Mercedes – vi tager professionelt hånd om din bil

Vi har mange specialer samlet under ét tag, og flere af vores teknikere har specialiseret sig i Mercedes, og kender derfor bilerne til fingerspidserne. Der er derfor ingen risiko for, at vi ikke kan klare enhver opgave, vi møder. Vores teknikere står klar til at tage godt imod dig, når du ankommer på et af vores værksteder.

Vi vil gerne betjene dig hurtigst muligt, så vi forsøger altid at se på din bil med det samme. Hos Ketner skal en service af Mercedes være så nemt som muligt for dig. Derfor fejlfinder og diagnosticerer vi problemet hurtigt, så du ved, hvad du står over for.

Kræver det en større reparation, er vi naturligvis nødt til at beholde din bil på vores værksted. For mange er det helt umuligt at undvære sin bil, og derfor tilbyder vi dig også en gratis lånebil, så du kan hurtigt kan komme videre.

Du beholder din fabriksgaranti ved service af Mercedes hos os

Mange af vores teknikere er efteruddannede systemteknikere ved Bosch Danmark, som er en anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtigt mange dele i en Mercedes, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring Mercedes meget stor. Vores teknikere har en stor generel knowhow og er eksperter i at betjene det avancerede udstyr, vi har på vores værksteder.

Hos Ketner bevarer du din fabriksgaranti, når du får lavet serviceeftersyn hos os. Vi udfører nemlig vores arbejde helt efter fabrikkens forskrifter, så du får stempel i bogen både elektronisk og fysisk. Vi reparerer naturligvis også altid din bil med reservedele, der matcher den kvalitet, som din bil er leveret med. Ketner er et godt alternativ til mærkeværksteder og med konkurrencedygtige priser.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Giv din Mercedes den bedste service

Lyser en lampe i instrumentbrættet, eller er det blot tid til det årlige serviceeftersyn af din Mercedes? Vi sørger for, at bilen hurtigt kører som smurt igen. Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien, og vi har adgang til et meget stort program af reservedele i bedste kvalitet og branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Vi tilbyder dig blandt andet:

  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Serviceeftersyn
  • Fejldiagnosecenter
  • Softwareopdatering
  • To års gratis vejhjælp

Kontakt os gerne, før du besøger os. Så er vi klar til hurtigt at hjælpe dig. Du finder vores værksteder i Aalborg, Kolding, Herning, Holstebro og Aarhus.