Professionel service af Mini Cooper – uden ventetid

Uanset hvad din bil skal have lavet, kan vi hos Ketner udføre opgaven. På vores værksteder har vi mange forskellige specialer, og nogle er endda specialister i Mini Cooper. Vores teknikere har derfor stor viden inden for netop din bil og har helt styr på, hvordan de bedst får dig trygt tilbage på vejene igen.

Når en lampe lyser i instrumentbrættet, eller bilen ikke kører optimalt, kan der opstå mange frustrationer, og måske får man ikke lige kørt den på værksted med det samme. Hos Ketner vil vi gerne give dig en god oplevelse med at have din Mini Cooper til service. Vi kigger på din bil med det samme og tilbyder dig en gratis lånebil, hvis det er nødvendigt.

Så kig ind, så snart problemet opstår – vi gør det nemt for dig.

Hos Ketner beholder du din fabriksgaranti ved service af Mini Cooper

Når vi udfører serviceeftersyn på Mini Cooper, kan du altid beholde din fabriksgaranti. Det kan du fordi vores teknikere arbejder helt efter fabrikkens forskrifter, og vi giver dig stempel i bogen fysisk og elektronisk.

Flere af vores mekanikere er efteruddannede hos Bosch Danmark og de besidder derfor alt den viden, der er nødvendig for, at din bil er i trygge og kyndige hænder. Det betyder også, at vi har branchens bedste og mest avancerede udstyr, og så råder vi over et stort lager af reservedele i højeste kvalitet.

Vi tilbyder dig blandt andet:

  • Rudeskift
  • Dækskift
  • Serviceeftersyn
  • Skadecenter
  • To års gratis vejhjælp

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os i dag for service på Mini Cooper

Selvom du sagtens kan svinge forbi et af vores værksteder uden at bestille tid, kan det i de fleste tilfælde være en god ide at ringe til os eller booke tid online inden. Så kan vi sætte god tid af til at kigge på din bil, så du får det mest mulige ud af dit besøg.

Er det tid til det årlige serviceeftersyn, hjulskifte eller andet, kan du booke din tid her på siden. Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.