Service af Mitsubishi – fejlfinding, diagnosticering og reparation

Oplever du problemer med bilen og har du derfor brug for et serviceeftersyn på din Mitsubishi? Hos Ketner er din bil i trygge hænder. Vi har kun erfarne og kompetente teknikere på vores værksteder, der tager sig af enhver bil med professionel hånd.

Vi arbejder ud fra et princip, der hedder ingen ventetid. Det betyder, at vi tager et kig på din bil, så snart du kommer ind med den. På den måde kan vi hurtigt fejlfinde, diagnosticere og informere dig om en eventuel reparation.

Skal vi beholde bilen på værkstedet, får du naturligvis tilbudt en lånebil, så du slet ikke mærker ulejligheden i, at din egen er på værksted. Hos Ketner skal det være så nemt som muligt at have sin Mitsubishi til service.

Professionel service af Mitsubishi

Hos Ketner er flere af vores systemteknikere efteruddannede ved Bosch Danmark. I en Mitsubishi er der mange reservedele, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, og derfor er vores viden omkring netop dette bilmærke meget stor. På vores værksteder har vi også branchen mest avancerede og bedste udstyr, som i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Mitsubishi.

Når du besøger os, bevarer du din fabriksgaranti, fordi vi arbejder helt efter fabrikkens forskrifter. Vi har adgang til et stort lager af reservedele og vi udskifter naturligvis din bil med reservedele af helt samme kvalitet, som den din bil er produceret med.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Tid til det årlige serviceeftersyn af Mitsubishi?

Uanset hvad din bil skal have lavet, står vi klar til at tage os af det. Vi har mange specialer i huset og håndtere altid opgaven professionelt. Vi elsker vores arbejde og vil altid sørge for, at enhver bil, vi får ind, kører som smurt efterfølgende. Vi klarer også dit årlige serviceeftersyn af Mitsubishi.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Reparation af gearkasse
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Skadecenter
  • To års gratis vejhjælp
  • Testcenter

Kontakt os i dag og book din tid. Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.