Professionel service af Nissan

Er det tid til det årlige serviceeftersyn af din Nissan, eller lyser en lampe i instrumentbrættet? Vi ved, hvor frustrerende det kan være at opdage, at bilen ikke kører optimalt. Og måske synes du, at det er rigtigt ubelejligt, at din bil skal på værksted. Det er det ikke, hvis du afleverer den hos os.

Vi arbejder altid på at gøre en værkstedsoplevelse, så nem som muligt for dig. Derfor kigger vi på din bil med det samme og tilbyder dig en gratis lånebil, hvis det bliver nødvendigt.

Hos Ketner er vi flere specialister samlet under ét tag. Flere af vores teknikere har arbejdet og udført service på Nissan i mange år, og de har derfor helt styr på, hvad de foretager sig. Faktisk tør vi godt sige, at der ikke findes et problem, som vi ikke kan løse.

Ring til os og fortæl om dit problem, så tager vi godt imod dig og tager professionelt hånd om din bil.

Du bevarer fabriksgarantien ved service af Nissan ved Ketner

Uanset om din Nissan står over for sit årlige serviceeftersyn, eller der er problemer med bilen, bevarer du din fabriksgaranti, når du har den på værksted hos os. Vi fejlfinder, diagnosticer og reparerer nemlig helt efter fabrikkens forskrifter. Mange af vores teknikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, og derfor besidder de kompetent og stor viden om de mange forskellige bilmærker. Nogle er endda specifikt specialister i Nissan.

På vores værksteder har vi branchens bedste og mest avancerede udstyr, så vi hurtigt og nemt kan opdatere din Nissan. Er det nødvendigt med en større reparation, udskifter vi naturligvis dine reservedele med nogle, der er af samme høje kvalitet. Vi er også forhandlere af bilvarmere fra både Eberspächer og Webasto. På vores elværksted, er vores elektromekanikere specialister i montering og reparation af netop disse typer af varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Nissan.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Book din tid til service af Nissan i dag

Er du træt af uforudsete reparationsregninger, og vil du gerne, at din bil altid er i topform? Så kan du tegne en serviceaftale på din Nissan. Her sparer du penge ved en fast månedlig ydelse – så kører din bil som smurt altid.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores fordelagtige serviceaftale til Nissan eller ønsker at booke en tid til service. Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.