Service på Opel af erfarne og dygtige teknikere

Hos Ketner har vi mange specialer samlet under ét tag, og kan derfor udføre adskillige former for reparationer. Vi har flere mekanikere, der har stort kendskab netop til Opel, og du kan derfor være helt tryg ved at aflevere din bil til service hos os.

Vores teknikere er erfarne, besidder stor viden inden for branchen og har helt styr på at betjene det avancerede udstyr, vi bruger på vores værksteder. Mange af dem er efteruddannede hos Bosch Danmark, og de kan hurtigt fejlfinde, stille korrekt diagnose og reparere et givent problem på din Opel.

Husk der er os uden ventetid – enten kigger vi på din bil med det samme – eller stiller en gratis lånebil til rådighed.

Book tid til service af Opel og bevar din fabriksgaranti

Vi følger naturligvis fabrikkens forskrifter, når vi udfører en reparation på din bil, og du beholder selvfølgelig din fabriksgaranti. Mange tror fejlagtigt, at det kun er muligt på et mærkeværksted – men sådan er det ikke. Hos Ketner får du en professionel service – blot til lidt billigere penge end hos et mærkeværksted. Faktisk har vi prisgaranti i forhold til de lokale mærkeværksteder.

Når vi udskifter noget på din bil, kan du være sikker på, at vi kun bruger reservedele, der er af lige så god og høj kvalitet, som dem, din bil er leveret med. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde godt, og vi ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse med en service af Opel hos os.

Kontakt os og book din tid i dag. Vi glæder os til at tage i mod dig på et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.