Professionel service af Porsche

Virker bremserne ikke helt, som de skal, eller er der en lampe, der lyser på instrumentbrættet? Kontakt os med det samme, så fikser vi problemet, så du trygt kan køre på vejene igen.

Mange udsætter en reparation af deres bil, fordi de måske ikke helt kan gennemskue, hvad problemet er. Det er derfor, vi er her. Kører du forbi vores værksted, kigger vi på din Porsche med det samme. Herefter vil vi fejlfinde, stille en diagnose og så udføre en reparation.

Skal vi beholde din bil i forbindelse med en større reparation, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, så du kan komme fra A til B. Klarer vi reparationen nu og her, kan du vente i vores hyggelige venterum, hvor du kan få en kop kaffe indtil din Porsche er klar.

Du kan nyde godt af vores professionelle service i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Kolding og Herning.

Bestil tid til service af Porsche hos Ketner – og bevar din fabriksgaranti

Hos Ketner er vi mange specialister under ét tag. Flere af vores mekanikere har taget en efteruddannelse hos Bosch, og de har derfor et særligt højt niveau af ekspertise og knowhow inden for branchen. Nogle er endda specialister i Porsche, og faktisk er en rigtig stor andel af de reservedele, du finder i en Porsche, udviklet og fabrikeret af Bosch. Vores værksted har altså en rigtig stor viden om netop din bil.

Hos Ketner bevarer du selvfølgelig din fabriksgaranti, og vi udskifter altid dine reservedele med dele, der er af lige så god kvalitet, som dem din bil er produceret med. Så uanset hvad din Porsche skal have lavet, kan du kontakte os. Og ovenikøbet tilbyder vi dig prisgaranti i forhold til det lokale mærkeværksted.

Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.