Renault service uden ventetid

Kører din bil ikke optimalt, eller behøver du hjælp til dækskift eller andet? Hos Ketner står vores kyndige og erfarne mekanikere klar til at tage imod dig. Vi har været i branchen i mange år, og har udført service på utallige biler, og vi vil naturligvis også meget gerne se på din Renault.

Kører du forbi et af vores værksteder, kan vi ofte tilbyde, at vi kan kigge på din bil med det samme. Vi vil gerne give dig en god oplevelse med at have din bil på værksted, for vi ved godt, at det måske ikke altid er det sjoveste, når man ser en lampe lyse i instrumentbrættet.

Mens du venter, kan du sætte dig til rette i et af vores komfortable venterum, hvor du også kan snuppe dig en kop kaffe. Skal vi have din bil på værksted i længere tid, tilbyder vi dig en gratis lånebil, så du ikke oplever ulejligheden ved, at din egen er på værksted.

Service af Renault udført af erfarne og professionelle mekanikere

Hos Ketner betyder det meget, at vi har mekanikere ansat, der kan deres kram. Derfor er flere efteruddannede hos Bosch Danmark, så de har værdifuld knowhow inden for branchen og erfaring med en lang række af bilmærker – nogle er endda specialister i Renault. Det betyder også, at vi kan have branchens bedste og mest avancerede udstyr på vores værksteder. For vores teknikere har helt styr på at betjene dem, så du får en hurtig fejlfinding, diagnosticering og reparation.

Besøger du os for et serviceeftersyn af Renault, kan du også bevare din fabriksgaranti. Vi arbejder nemlig fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, så du kan få det helt rigtige stempel i bogen – både fysisk og elektronisk. Finder vi noget, der bør laves på din bil, kan vi hjælpe dig med rudeskift, radarkalibrering, softwareopdatering og meget mere.

Hos Ketner tilbyder vi dig også at tegne en serviceaftale på din Renault. For en fast månedlig ydelse, reparerer vi din bil efter behov, så den altid kører fuldstændig som den skal.

Kontakt os for at høre nærmere eller book tid til din Renault nu. Vi glæder os til at hjælpe dig godt tilbage på vejene.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.