Vi udfører professionel service af din SEAT

På vores værksteder råder vi over det bedste udstyr, som er designet til en SEAT. Med vores tester kan vi være online med fabrikken og derfor have adgang til det nyeste software, så vi kan opdatere bilens systemer.

En stor del af den elektronik, der er i en SEAT, er tilgængelig via Bosch, hvor flere af vores teknikere er efteruddannede. Derfor har vores mekanikere en stor generel knowhow inden for branchen og har fuldstændigt styr på alle delene i din bil.

Når vi udfører service på en SEAT, gør vi altid brug af reservedele i markedets højeste kvalitet. Du kan altså forvente, at vi bruger reservedele, der har fuldstændig samme, gode kvalitet, som dem din bil er leveret med.

Kig ind til os – det er os uden ventetid!

Fuld fabriksgaranti og super service

Når du indleverer din SEAT til service, fejlfinder, diagnosticerer og reparerer vi helt efter fabrikkens forskrifter. Derfor kan du beholde din fabriksgaranti – vi giver stempel i bogen både fysisk og elektronisk.

På alle vores værksteder har vi venterum med kaffe og vand til vores kunder. Vi ønsker nemlig at gøre en værkstedsoplevelse så god som mulig, og du har derfor mulighed for at vente i komfortable omgivelser, mens vi ser på din SEAT.

Kommer du forbi os, kigger vi på din bil med det samme, og skal vi beholde den, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, så du ikke skal tænke over, at din egen er på værksted.

I de fleste tilfælde kan det være en god ide at, du booker en tid online. Så ved vi, hvad vi skal være klar på, og er klar til at modtage din bil.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Tegn en serviceaftale på din SEAT

Er du træt af uforudsete reparationsregninger, og vil du bare, at din bil kører som smurt altid? Det kan vi godt forstå – og derfor kan du hos os tegne en serviceaftale på din SEAT. For et fast månedligt beløb får du service og reparation, når du har behov for det – du bestemmer selv varigheden.

Kontakt os i dag og book tid til din SEAT. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores værksteder.