Super service på Skoda

Teamet hos Ketner har et bredt kendskab til alle slags bilmærker, og nogle af os er endda specialister i Skoda-modellerne. Vi tager professionelt hånd om din Skoda og sørger for, at du kan føle dig tryg og godt tilpas hver gang, du sætter dig ind i din bil.

Vi er online med Skoda fabrikken og har adgang til det nyeste software, så vi kan opdatere bilens systemer. Og så har vi branchens mest avancerede testudstyr.

Lyser en lampe i instrumentbrættet eller kører bilen ikke optimalt? Så sving forbi vores værksted hurtigst muligt. Du finder Ketner i Aalborg, Aarhus, Holstebro, Kolding eller Herning – og vi kigger altid på din bil med det samme.

Det er nemlig os uden ventetid!

Service af Skoda efter fabrikkens forskrifter

Afleverer du din Skoda til service hos os kan du altså være sikker på, at den er i gode hænder. Vi er et godt alternativ til det lokale mærkeværksted, og så har vi lidt mere konkurrencedygtige priser.

Med en service af Skoda hos Ketner kan du selvfølgelig bevare din fabriksgaranti. Det kan du fordi, vi altid arbejder efter fabrikkens forskrifter – og så er vi online med fabrikken, så vi nemt kan opdatere din bil med det nyeste software.

Vi forsøger altid at arbejde ud fra, at du ikke skal opleve nogen ventetid. Vi har et hyggeligt venterum, hvor du kan sidde og nyde kaffe eller en vand, mens vi kigger på din bil. Er det nødvendigt, at vi beholder din bil, tilbyder vi dig en gratis lånebil, så du stadig kan komme nemt omkring.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Din Skoda fortjener den bedste service

Hos Ketner er der ikke en opgave, vi ikke kan løse. Vi laver alle reparationer på din Skoda.

Blandt andet tilbyder vi:

  • Dækskift
  • Rudeskift
  • To års gratis vejhjælp
  • Skadecenter
  • Softwareopdatering

Det kan være en fordel, at du kontakter os, inden du besøger os. Så er vi helt klar til at tage professionel hånd om din bil – det gør både værkstedsbesøget hurtigere for os og dig.

Kontakt os i dag og book tid til service af din Skoda. Vi glæder os til at se dig.