Service på Smart – uden ventetid

Vores værksteder er bemandet med højt kvalificerede teknikere med stor erfaring med ethvert bilmærke. Vi sætter en ære i vores arbejde og leverer altid service af din Smart af højeste kvalitet.

Ketner er et værksted, du kan regne med. Flere af vores teknikere er efteruddannede hos Bosch Danmark, og de har derfor en kæmpe viden indenfor deres felt – nogle er endda specialister i Smart, så du kan trygt overlevere din bil til service hos os.

Vi arbejder altid på at give dig den bedste og hurtigste service. Derfor kigger vi på din bil med det samme. I mellemtiden kan du vente i vores hyggelige venterum med en kop kaffe eller vand. Så informerer vi dig, når vi har udført fejlfinding og diagnosticering af problemet.

Skal vi beholde din Smart på værkstedet og udføre en reparation, tilbyder vi dig en gratis lånebil. For det skal altid være nemt for dig at have din bil på værksted hos os.

Bevar din fabriksgaranti med service af Smart hos Ketner

Når du indleverer din bil hos os, skal du ikke være bange for at miste din fabriksgaranti. Mange tror fejlagtigt, at det kun er muligt at bevare denne på et mærkeværksted, men fordi vi hos Ketner udfører service og reparation helt efter fabrikkens forskrifter, får du det rigtige stempel i bogen – både fysisk og elektronisk.

Vores værksteder har desuden adgang til et altomfattende lager af reservedele i højeste kvalitet, så vi skifter naturligvis også din bils reservedele med noget af det allerbedste, du kan få. Du kan altså trygt overlade din Smart til service hos os.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Er det tid til det årlige serviceeftersyn på din Smart?

Hos Ketner udfører vi alle reparationer, og vi tager os også gerne af det årlige serviceeftersyn. Det eneste du skal gøre er at booke tid. Så er vi sikre på, at vi er klar til at modtage dig og din Smart.

Vi glæder os til at tage imod dig.