Service af specialbiler – med alle former for reparationer og diagnosticering

Hos Ketner tager vi os af alle slags biler. Men vi elsker, når helt specielle biler kommer på vores værksted, for det giver os en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hos Ketner elsker vi nemlig at nørde med biler, og vi nyder at gøre det hver eneste dag.

Mange af de mekanikere, som udfører service på specialbiler hos os, er uddannet teknikere ved Bosch. Bosch har udviklet store dele af elektronikken og reservedelene, der findes i specialbiler, så du kan være helt sikker på, at vi ved, hvad vi laver.

Har du et spørgsmål eller oplever du et problem med bilen, så kontakt os. Vi hjælper gerne med alt, hvad vi kan, så du bliver endnu mere glad for din bil.

Giv din specialbil den bedste service

Der findes ikke mange værksteder i Danmark, som har så mange specialer som os. Nogle af vores kompetencer er nærmest små nicheværksteder. Et godt eksempel herpå er, at vi er de nogle af de få i landet, der har udstyret til at teste og rense benzindyser.

Er det tid til at få din specialbil til et eftersyn, eller kører den ikke helt, som den skal? Det skal der naturligvis gøres noget ved. Hos Ketner har vi mange specialer i huset, og flere af vores teknikere har en personlig interesse for specialbiler.

Vi har adgang til et stort lager af reservedele, og når vi udfører service på specialbiler, bruger vi naturligvis kun reservedele, der er af lige så høj kvalitet som dem, bilen er produceret med.

Vi glæder os til at se dig på et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.