Service af Suzuki – vi fejlfinder, diagnosticerer og reparerer

Hos Ketner er vi et hold af erfarne teknikere og mekanikere, der elsker at nørde med biler. Vores specialer inden for Suzuki er altomfattende, og vi tør derfor godt sige, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan løse.

Står du derfor over for et serviceeftersyn på din Suzuki, gør du klogt i at kontakte os. Du finder vores værksteder i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding.

Du kan altid svinge forbi os, hvis du oplever problemer med din bil, så kigger vi på den med det samme. Vi vil altid gerne gøre det en god oplevelse for dig at have din bil på værksted. Derfor tilbyder vi dig også en gratis lånebil, hvis en større reparation er nødvendig.

Husk det er os uden ventetid!

Bestil serviceeftersyn på Suzuki og bevar din fabriksgaranti

Når du besøger et af vores værksteder, vil du altid kunne bevare din fabriksgaranti. Det kan du, fordi vores arbejde udføres fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, så efter en service hos os får du det helt rigtige stempel i bogen – både fysisk og elektronisk.

Vi har også adgang til et stort lager af reservedele i høj kvalitet, så når vi udskifter noget på din bil, er det altid med reservedele af samme høje kvalitet, som dem din bil er produceret med.

Hos Ketner er kvaliteten altså helt på højde med det lokale mærkeværksted – vi har bare skåret noget af prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti nederst på siden.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Service af Suzuki udført af erfarne og kompetente mekanikere

Flere af vores teknikere og mekanikere har efteruddannet sig hos Bosch Danmark, og de har derfor en stor viden om alt, der rør sig inden for branchen – og så kender de alle forskellige bilmærker ud og ind.

På vores værksteder har vi branchens bedste og mest avancerede udstyr, der hurtigt kan finde et problem, stille en diagnose og reparere i samarbejde med vores teknikere. Uanset hvad type af service af din Suzuki byder på, kan vores mekanikere løse det.

Vi har mange specialer i huset – blandt andet tilbyder vi:

  • Fælgrenovering
  • Skadecenter
  • Serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Dækskift

Det kan være en fordel at kontakte os, før du besøger os. Så er du helt sikker på, at vi har tiden til at tage sig af din Suzuki, så snart du kommer ind på værkstedet.