Professionel service på Volvo

Hos Ketner er vi specialister i Volvo. Mange af vores teknikere er efteruddannede systemteknikere ved Bosch Danmark, og de har derfor en kæmpe viden om biler og alt det, der hører til.

Vi har adgang til al knowhow fra Bosch’s videnscenter, og vores værksteder er udstyret med branchens bedste og mest avancerede grej. Det betyder, at vores teknikere hurtigt kan kigge på din bil og finde frem til problemet – og naturligvis gennemføre en reparation, så din bil igen kører optimalt.

På værkstedet har vi en original Volvo-tester, og det betyder, at vi er online med fabrikken. Derfor har vi nem adgang til den nyeste software, så trænger din Volvo til en opdatering, kan vi hurtigt klare det for dig. Vi har nemlig ingen ventetid – vi løser opgaven nu og her – eller du får tilbudt en lånebil.

Book tid til service af Volvo og bevar din fabriksgaranti

Mange tror fejlagtigt, at det kun er muligt at bevare sin fabriksgaranti, hvis man benytter sig af et mærkeværksted. Sådan er det dog ikke, og benytter du dig af et af vores værksteder, kan du altid beholde fabriksgarantien. Vi arbejder nemlig fuldstændig efter fabrikkens forskrifter, og det giver dig stempel i bogen – elektronisk og fysisk. Forskellen er bare, at vi har skåret lidt af prisen.

Besøger du os for service af din Volvo, kan du også være helt sikker på, at din bil forlader vores værksted med kvalitetsreservedele, der er af helt samme kvalitet, som dem den ankom med. En service af Volvo hos Ketner er en professionel service, for vi sætter altid en ære i at udføre vores arbejde godt og grundigt. Kig forbi et af vores værksteder – så tager vi et kig på din bil med det samme.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Book tid i dag til serviceeftersyn på Volvo

Vores kyndige mekanikere kan naturligvis også klare det årlige serviceeftersyn af din Volvo. Du kan booke din tid lige her på hjemmesiden eller kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig.

Vi tilbyder dig også at tegne en serviceaftale på din Volvo. Så sikrer du dig, at din bil altid kører som smurt. Du betaler en fast månedlig ydelse, men bestemmer helt selv, hvor længe serviceaftalen skal være aktiv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores værksted.