Hurtig og professionel service af VW hos Ketner

Når din Volkswagen trænger til et serviceeftersyn, er vi klar til at tage imod den på et af vores moderne autoværksteder. Vi er specialister i VW og har erfaring med alle modeller lige fra up! og Polo til Touran og T-Roc.

Vælger du Ketner til service af din VW, får du adgang til en række fordele, som du ikke finder på andre autoværksteder – fx tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale med prisgaranti og gratis lånebil, hvis vi ikke kan klare reparationen nu og her.

Hos Ketner forener vi faglig ekspertise med branchens nyeste og mest avancerede udstyr. Mange af vores teknikere har taget efteruddannelse som systemteknikere hos Bosch, og har derfor stor teknisk viden.

Kombinationen af teknikernes praktiske erfaring og høje uddannelsesniveau sikrer dig et kompetent hold, der er klar til at tage sig godt af din VW.

Hvorfor skal du køre din VW til service hos os?

Vi foretager jævnligt serviceeftersyn på VW på vores autoværksteder i Jylland. Uanset hvilken model eller årgang, du kører i, har vi derfor kompetencerne til at udføre et grundigt serviceeftersyn af din VW. Vi følger naturligvis alle forskrifter fra VW-fabrikken, når vi arbejder med din bil.

Det betyder, at du beholder din fabriksgaranti og får et stempel i bogen, når din bil har været til service hos os – præcis ligesom på mærkeværkstederne, men blot til en lavere pris hos os.

Vi har det korrekte diagnoseudstyr og er online med fabrikken, hvilket betyder, at du hos os er garanteret:

  • De nyeste softwareopdateringer
  • At bibeholde din fabriksgaranti

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Slip for bekymringer med en fast serviceaftale

Din bil har løbende brug for serviceeftersyn, pleje og vedligeholdelse. Derfor giver vi dig hos Ketner muligheden for at købe service på abonnement i form af vores faste serviceaftale. Du bestemmer selv varigheden på serviceaftalen og betaler et fast, lavt beløb hver måned.

På den måde sparer du dig selv for unødvendige bekymringer om mange af de uforudsete udgifter, du kan opleve som bilejer – en VW-serviceaftale inkluderer nemlig både arbejdsløn til mekanikere og prisen på de servicedele, der ofte skal skiftes i forbindelse med et serviceeftersyn som for eksempel brændstoffilter, motorolie og tændrør.

Inkluderet i serviceaftalen er:

  • Mekanikerløn, servicedele og ny motorolie
  • Kontrol af bilens sikkerhedsmæssige tilstand
  • Prisgaranti på serviceeftersyn af din Volkswagen
  • Stempel i din VW-servicebog, så du beholder fabriksgarantien
  • Udskiftning af blandt andet motorolie, olie-, luft- og brændstoffilter, tændrør m.v.

Bestil service på din VW allerede i dag

Hvis din VW er ved at trænge til et serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller booke online.
Er du i nærheden, kan du også altid kigge forbi et af vores autoværksteder for at aftale en tid med os.

Vi ser frem til at servicere dig og din VW på et af vores mange autoværksteder.