Kør din bil på et værksted med speciale i BMW i Aalborg

Er der en rød eller orange advarselslampe, der blinker i din BMW? Eller trænger din bil blot til et eftersyn?

Hos Ketner står vi altid klar til at tage imod din bil på vores værksted med speciale i BMW i Aalborg. Der er ikke den type af service eller reparationer, vi ikke gerne tager hånd om, og du kan være helt sikker på, at din bil er i både trygge og professionelle hænder, når du overlader den til os. Du kan komme hurtigt til hos os, da vi kører med et princip, der hedder: Ingen ventetid.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Hvad er der af fordele ved at vælge et værksted, der har stor erfaring med BMW?

Kører du i en BMW, er der ingen tvivl om, at det vil være en fordel for dig at vælge et værksted med speciale i BMW.

Derfor skal du køre din bil på et værksted, som vores:

  • Vi kender din BMW ind og ud.
  • Vi kan skaffe alle de originale reservedele.
  • Vi kan fikse alt på din bil.
  • Vi har en original BMW-tester.
  • Vi kan opdatere din BMW, da vi har adgang til det nyeste software fra fabrikken.
  • Vi har en stor know-how, da vi arbejder med BMW-biler hver eneste dag.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Lad en erfaren mekaniker tage sig af din BMW i Aalborg

Vores mekanikere er eksperter i BMW-biler. Intet mindre. Det betyder, at kører du i en BMW, kan du være sikker på, at de kender din bil til fingerspidserne. Uanset hvad du skal have fikset på din BMW, kan du med ro i maven køre den på vores værksted. Så gør vi den køreklar igen og sørger for, at alt er, som det skal være, når du kommer for at hente den.

Flere af vores teknikere på værkstedet er uddannet systemteknikere hos Bosch. Det er en stor fordel for dig, der kører BMW, da der er rigtig mange reservedele i din bil, der er produceret af netop Bosch. Vores værksted er af samme grund kategoriseret som et Bosch Car Service-værksted.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Slip for ventetid hos BMW-eksperten i Aalborg, og kom hurtigt videre

Kører du din bil på værksted hos Ketner i Aalborg, behøver du ikke at få grå hår ved tanken om, at du skal undvære din bil i flere dage. Hos os går vi efter at kunne tilbyde dig nul ventetid, og derfor kan du altid forvente at komme hurtigt til.

Vi tager hurtigt din bil ind på vores værksted, tager os den tid, det nu engang tager at få alt ved bilen til at spille igen, og så kan du hurtigt køre fra vores værksted.

Hvilke ydelser tilbyder vi på vores værksted?

Uanset hvad du gerne vil have fikset på din BMW, eller hvilken type af eftersyn du gerne vil have lavet, står vi klar til at hjælpe dig og til at tage imod din bil. Du behøver altså ikke spekulere i, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller ej. Du skal blot komme med din bil. Så tager vi hånd om den på professionel vis.

Vi tør godt garantere dig, at der ikke er den type af reparation eller service på din BMW, vi som specialister ikke kan klare på vores værksted.

Kør din bil på værksted i Aalborg: BMW-eksperter står klar til at servicere din bil

Mangler der olie på din bil? Kan den ikke starte? Eller er det ved at være tid til, at den skal til syn? Så tager vi meget gerne imod din bil på vores værksted. Skal den repareres, klarer vi det, skal den have et servicetjek, klarer vi det, og skal den til syn, sørger vi for, at den bliver gjort klar, så den kan gå gennem syn uden problemer.

Giv os gerne et kald, hvis du vil i kontakt med os, eller kør inden om vores værksted i Aalborg, hvis du er i nærheden.

Bestil en tid til din bil allerede i dag

Når du skal bestille en tid til din bil på vores værksted, er det altid en god ide at ringe til os på forhånd. Du kan fange os ved at ringe på telefon +45 98 12 09 11.

Vores værksted er placeret på Hjulmagervej 39 i Aalborg, og er du i nærheden, er du også altid velkommen til at slå et smut forbi, så vi kan aftale, hvornår vi kan tage et kig på din BMW.