Danmarks bedste og mest professionelle partikelfilter-rens

Med et delvist tilstoppet partikelfilter kører din bil ikke optimalt. Det gælder hverken, når det handler om din bils ydeevne eller den miljømæssige påvirkning, der kommer fra din bil, hvis den kører på diesel. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dig en effektiv partikelfilterrens, der er specielt udviklet til at få alle typer dieselbiler til at køre bedre og få optimeret brændstofforbruget. 

Landets bedste service vedrørende diesel

Når du får foretaget en partikelfilterrens hos Ketner eller hos en af vores lokale samarbejdspartnere, er grundighed og effektivitet nøgleordene. Inden rensningen bliver der foretaget en grundig fejlfinding og diagnosticering, da der kan være flere ting galt med partikelfilteret i din bil. Desuden bliver der lavet en trykprøve både før og efter selve rensningen, og til sidst verificeres alle resultaterne. Det hele sker med henblik på at få dit dieselpartikelfilter bragt i tip-top stand igen, så du også kan få køreglæden tilbage igen.

Se videoen om rensning af partikelfilter

Vi har lavet en video, der giver dig indsigt i processen, som finder sted, når vi renser et filter for en af vores kunder. Her kan du blandt andet se, hvordan vi først diagnosticerer partikelfilteret og giver den avancerede rensemaskine de nøjagtige data, der skal til for at foretage den mest effektive rens af dit dieselpartikelfilter.

Hør om partikelfilter-rens

Bilmærker, vi servicerer, når det handler om dieselpartikelfilter

Her kan du se en liste over nogle af de bilmærker, vi er specialister i hos Ketner. Det gælder både, når det kommer til personbiler, varevogne og andre køretøjer, der kører på diesel. Finder du ikke dit bilmærke på listen, er vi dog sikre på, at vi er de rette til at hjælpe dig alligevel. Vores ekspertise stammer fra vores historie som landets førende kompetencer, når det handler om diesel.

Førende inden for rensning af partikelfiltre

Der er flere rigtigt gode grunde til, at du skal booke en tid til en rens af partikelfilter hos os. Vi klarer partikelfilterrens, uanset om det er person-, vare- eller lastbil, du kører. Vi er nemlig et af de førende værksteder inden for rensning af partikelfilter i Danmark. Vi har de nyeste rensemaskiner, som kan bruges til at få dit partikelfilter så godt som nyt igen. Du kan finde de værksteder, der udfører Ketner-partikelfilterrens via kortet her på siden.

Priserne på en partikelfilterrens er forskellig fra bilmærke til bilmærke. Derfor er det vigtigt, at du ringer til os for at få oplyst den nøjagtige pris. Der vil altid være mange penge at spare frem for en udskiftning af dit partikelfilter. Og så bevarer du dit originale filter.

Derfor skal du vælge Ketner til at stå for din partikelfilterrens

Hos Ketner har vi det rette udstyr til at fejlfinde og måle på udstødningssystemet. En defekt komponent, fx EGR-ventilen eller indsprøjtningsdyserne, kan være årsagen til, at motoren oser for meget og tilstopper filteret. Så det er vigtigt at diagnosticere korrekt, inden rensningen foretages. Vi laver en trykprøvetest før og efter, at filteret renses, og verificerer slutteligt resultaterne.

Se, hvor i landet vi kan rense dit dieselpartikelfilter

(klik på kort)

Hos Ketner har vi landsdækkende service, når det gælder rensning af partikelfilter, og vi er desuden nogle af landets bedste til at håndtere alle typer biler, der kører på diesel, da vi er landets største dieselleverandør og -specialist. Her kan du finde vores anerkendte Ketner-værksteder og vores specialiserede samarbejdspartnere, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med partikelfilteret i din bil. Ønsker du at book en tid – så tryk på knappen nedenfor og udfyld formularen. Så laver vi en aftale, der giver god mening for dig.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Hvorfor er en rens af partikelfilter vigtig på din dieselbil?

Et partikelfilter er det, der renser udstødningsgassen. Filteret er faktisk designet til at foretage en løbende regenerering. Regenereringen betyder, at dit dieselpartikelfilter principielt er designet til at rense sig selv – men efter mange tusinde kilometer vil dit partikelfilter være fyldt op med sod eller aske. Det er især nødvendigt med en dieselpartikelfilterrens, hvis du kører mange korte ture. For her får partikelfilteret ikke tid nok til at gennemføre renseprocessen. Derfor vil partiklerne ophobe sig til sod, der sætter pres på udstødningen.

Derfor er en dieselpartikelfilterrens hos Ketner et godt valg

En lampe i instrumentpanelet vil ofte advare, når dit partikelfilter skal tjekkes. Du kan spare mange penge, når du vælger en partikelfilterrensning frem for et helt nyt filter, der kan være meget dyrt. Valg af en rens af dit partikelfilter er derfor ikke kun godt for din økonomi – men også for miljøet. Der anvendes nemlig ingen råvarer, og kun få ressourcer er nødvendige for at gennemføre en rensning sammenlignet med produktionen af et nyt filter.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Sådan foregår en rensning af et partikelfilter

Det afmonterede partikelfilter undersøges med et kamera for at kontrollere filterets kerne, hvorefter det monteres i rensemaskinen. De aktuelle data indtastes, og der foretages en trykprøvning for at se, hvor tilstoppet filteret er. Herefter går rensningen i gang, og efter ca. 20 min. foretages den sidste trykprøvning, og partikelfilterrensningen er slut. Ofte bør man også teste bilens computer for at resette advarselslampen.

Fleksible muligheder vedrørende rens af partikelfilteret

Du kan altid aflevere din bil til en rens af partikelfilter hos os, hvor vores autoværksteder er behjælpelige med af- og påmontering af filteret. Du kan også vælge at afmontere filteret selv og sende det til os, hvis det passer dig bedre. Vi har investeret i det optimale udstyr, og vi sikrer derfor også korrekt fejlfinding og en professionel service – altid uden ventetid.

Nye miljøkrav kræver eftermontering af partikelfilter

Pr. 1. juli 2020 måtte ældre varebiler ikke køre ind i miljøzonen i landets fem største byer, med mindre de har monteret et partikelfilter. Det gælder varebiler op til 3.500 kg, der er indregistreret før 1.1.2007. Hos Ketner kan vi tilbyde at eftermontere et partikelfilter, der opfylder miljøkravene, så bilen kan blive godkendt til at køre i miljøzonen. Herefter skal bilen til syn.

Ring og hør mulighederne for din bil

Vi er specialister på området og har over 15 års erfaring med montering og rensning af partikelfiltre, så du kan trygt overlade rens af din bils partikelfilter til os. Du er også meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om, hvordan vi renser et dieselpartikelfilter og den gode lokale service, vi tilbyder alle vores kunder, uanset om du kører diesel eller benzin.