Mekaniker i Odense med mange specialer, der kommer dig til gode som bilist – med reparation og service uden ventetid.

Hos Ketner i Odense er vi altid klar til at tage din bil under kærlig behandling. Vi er et frit værksted, som arbejder uafhængigt af de autoriserede værksteder, men med samme høje ekspertise i at udføre arbejde på din bil. Vores dygtige medarbejdere i Odense er alle specialuddannede mekanikere, som løfter alle opgaver på diesel- og benzinbiler, hybrider og nye elbiler.

Vælg et autoværksted i Odense med et højt serviceniveau og et væld af kompetencer

På vores nye autoværksted i Odense er det vores vision at håndværksmæssig kvalitet og god lokal service fra dit autoværksted skal kunne fungere i skøn forening. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af tekniske specialer og med en service, hvor vi prioriterer at give alle glade bilister en god og behagelig oplevelse, hver gang du kører din bil hen til os. Af den grund bestræber vi os blandt andet på at tage os af dit køretøj helt uden ventetid, så du kan blive godt kørende med fornyet køreglæde snart igen.

Book tid hos din lokale mekaniker i Odense i dag

Kig forbi med bilen på vores værksted i Odense på Thujavej 15, 5250 Odense SV og glæd dig til et værkstedsbesøg, der giver mening for dig, som gerne vil have de bedste oplevelser med din bil.

Professionelt og uafhængigt værksted

På vores frie autoværksted i Odense finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Lånebil til rådighed ved længerevarende reparationer

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Odense tager sig af din bil. Det koster ikke noget.

Indgå en god serviceaftale, der passer til din bil

Hos Ketner i Odense kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt som månedligt abonnement.

Reparationer og service helt uden ventetid

Som erfaren mekaniker i Odense tilbyder vi dig en hurtig og personlig service, som giver dig værdi som bilist – uanset bilmærke.

Historisk autoværksted i Odense med mange nye muligheder

Mange bilister i Odense og omegn kender nok vores autohus på Thujavej som stedet, hvor Byrgesen Auto har holdt til i rundt regnet 50 år. D. 1. januar 2024 blev det historiske autoværksted i Odense til en del af Ketner-organisationen og fik dermed løftet sine kompetencer inden for blandet elbiler, diesel, rensning af partikelfilter, dæk og fælge og meget mere.

Samme høje serviceniveau, som du er vant til som loyal kunde

Det er dog den samme høje service, som stedet er kendt for, som du kan forvente her hos Ketner. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille, og vi har netop servicen i højsædet som det primære parameter, hvor vi gerne vil skille os lidt ud som autoværksted. Du kan derfor forvente en venlig betjening og et dybt professionelt stykke arbejde på din bil – og så går det oven i købet stærkt.

Stort lager af reservedele i original kvalitet

Ud over, at vi oftest ikke har nogen ventetid, har vi også et stort lager af reservedele, som gør, at vi kan få din bil gjort køreklar meget hurtigt. Det gælder også for biler fra for eksempel Tesla, som er et af de nye bilmærker, der kræver nogle lidt specielle reservedele, som ikke alle ligger inde med.

Kontakt din lokale mekaniker for at få en snak om din bil i dag

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vores værksted i Odense kan hjælpe dig med alt, der har med din bil at gøre? Så book en aftale med os eller skriv en besked til os for at blive ringet op. Vores erfarne mekanikere er altid klar med rådgivning og vejledning, der tager udgangspunkt i dit køretøj og dit behov. 

Vores værksted i Odense er en del af det anerkendte Bosch Car Service-netværk  

Som værksted, der er en del af det verdensomspændende netværk, er vi i stand til at gøre en væsentlig forskel for dig som bilejer. For det giver os adgang til nogle af de bedste reservedele, som Bosch selv har været med til at udvikle. Derfor har vi også en dybtgående viden om mange af de essentielle komponenter i din bil, når det handler om at skabe sikkerhed og køreglæde for dig. På vores autoværksted i Odense kan du derfor trygt lægge din bil i vores hænder. For vores mekanikere er blandt nogle af de lokale specialister, som ved mest om, hvad de har med at gøre.

Nyd godt af de mange specialiserede ydelser på dit lokale Ketner-værksted i Odense 

Her på siden kan du læse om nogle af vores specialiserede kompetencer, som vi kan udføre på alle biler. Vi er klar til at udføre serviceeftersyn på biler af enhver type køretøj og klarer alle opgaver, så du som bilist har de bedste forudsætninger for at undgå ubehagelige overraskelser. Det gælder uanset, om du skal have skiftet bremser, have nye dæk eller fælge, have foretaget serviceeftersyn af dit aircondition-anlæg eller måske have repareret dit batteri til din elbil.

Det siger vores kunder om Ketner

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Vi gør dit værkstedsbesøg til en god oplevelse 

Vi ved naturligvis, at det ofte kan være lidt besværligt at have din bil til reparation. Men det er netop noget af det, vi lægger os i selen for at prøve at forbedre, når du bruger os som din faste mekaniker i Odense og omegn. Her kan du uden problemer låne en af vores tilgængelige lånebiler, hvis der er tale om en reparation eller andet, der ikke kan klares på et kort øjeblik. 

Mærk forskellen i at bruge et uafhængigt værksted med fokus på personlighed og kvalitet 

Hos os er både din bil og dig selv lige vigtige. Derfor vil du sikkert også opleve, at vi går langt for vores kunder. I hvert fald har vi selv den gode oplevelse, at flere glade bilister vælger os, når de skal have lavet noget på deres bil – og det positive indtryk afspejler sig også i de mange positive tilkendegivelser, vi har fået på blandt andet Trustpilot. Ovenfor kan du se et lille udpluk af nogle af dem, som har nydt godt af vores unikke tilgang til at drive værksted, og som du nu også har mulighed for at opleve selv på vores nye autoværksted i Odense.

Kontakt os, hvis du har brug for råd eller vejledning fra din lokale mekaniker i Odense 

Hos Ketner i Odense er vi altid klar til at dele ud af vores ekspertise. Derfor kan du også få en uforpligtende snak om, hvordan vi eventuelt kan give din bil den optimale behandling, der tager udgangspunkt i din situation. Husk, at vi også fungerer som skadecenter og dækcenter, hvis du har brug for en hurtig og professionel løsning tæt på dig