Dækcenter med ekspertise i dæk og fælge

Uanset hvilket bilmærke, hvilken model eller vægtklasse din bil er, er det nødvendigt med et besøg hos et dækcenter fra tid til anden. Her er det vigtigt at kende til en god samarbejdspartner, som kan give dig den bedste service på dine dæk, det bedste udvalg af dæk i god kvalitet og et professionelt dækskifte med den rette form for måling og afbalancering.

For der er ikke ret meget andet, der gør lige så meget ved din køreglæde som selve kontakten mellem din bil og den vej, du kører på. Derfor er gode dæk enormt vigtige. Og det er vigtigt at få de helt rigtige dæk med den rigtige montering. Det er netop derfor, du skal kontakte os, når du har brug for et dækcenter med den nødvendige ekspertise og erfaring. Vi tager os nemlig af din bil lige med det samme og giver dig de dæk, som passer perfekt – det gælder både til din bil og dit personlige behov.

Sporing og styretøjsudmåling m.m.

Det er vigtigt, at du kontrollerer dit styretøj regelmæssigt. Der skal desværre ikke meget til for at rykke din hjulindstilling, og er det først sket, slider det unødigt på dine dæk, giver dårligere vejgreb og ødelægger potentielt dit styretøj.

Vi anbefaler en styretøjsudmåling en gang om året, eller efter eksempelvis en påkørsel af en kantsten, et hul i vejen eller lignende. På vores dækcenter har vi markedets mest avancerede udstyr og kan hurtigt foretage en kontroludmåling, der kan vise, om en sporing er påkrævet.

Nedenunder får du et par gode råd til, hvordan du forholdsvis nemt kan se, om din bil har brug for en styretøjsudmåling:

  • Hvis bilen trækker til en af siderne, når du slipper rattet på en lige vej
  • Hvis dit rat står skævt på en lige vej
  • Hvis du kan se en forskel på dækslitage på henholdsvis inder- og yderside af dækket
  • Hvis du mærker forandringer på bilens retningsstabilitet og selvopretning

Du er meget velkommen til give vores dækcenter et kald, hvis du har brug for yderligere råd eller vejledning om sporing og styretøjsudmåling. Vi er altid klar til at hjælpe dig til at blive endnu bedre kørende.