Kompetent og erfarent autoværksted i Aalborg. Med prisgaranti og uden ventetid.

Du behøver ikke vente flere dage, når du indleverer dit køretøj til en af vores mekanikere i Aalborg. Vi ser på din bil med det samme, du afleverer den, og finder ud af, hvad der skal laves. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Det gør vi aldrig.

Vores mission er at give dig den bedste og nemmeste oplevelse med at have din bil på værksted i Aalborg. Vi ved nemlig, hvor svært det er at undvære sin bil. Hos Ketner i Aalborg får du derfor altid glæde af vores høje serviceniveau. Kontakt vores værksted i Aalborg i dag og kom trygt og hurtigt tilbage på vejene igen.

Book din tid på vores bilværksted i Aalborg i dag

Søger du en mekaniker i Aalborg, der kan tage sig af en reparation eller service af din bil, så glæder vi os til at byde dig indenfor på vores værksted, hvor vi har et væld af specialiserede kompetencer. Hos os får du en bred vifte af ekspertise inden for både teknik og forskellige køretøjer. Vores mekanikerteam består kun af erfarne specialister. Faktisk er vi et af landets førende dieselcentre. Det betyder dog ikke, at vi kun arbejder med diesel, tværtimod.

Vi er også en del af Bosch Car Service, og flere af vores mekanikere er efteruddannet hos Bosch Danmark. Det er din garanti for en professionel service af høj kvalitet – og et godt alternativ til mærkeværkstedet.

Vi tør godt sige, at der ikke er en reparation, vi ikke kan klare. Derfor er vores liste af specialer som sagt lang. Vi kan blandt andet hjælpe dig med batteriservice, udskiftning af bilglas, udføre service af din bils aircondition m.m. Du kan læse om vores forskellige specialer i menuen.

Indleverer du din bil på vores autoværksted i Aalborg, tilbyder vi dig altid en lånebil, uden at det koster dig ekstra.

Det siger vores kunder

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Professionelt autoværksted i Aalborg med stærke rødder i branchen

Vil du besøge vores automekaniker i Aalborg, finder du os beliggende på Hjulmagervej 38. Vi har længe været kendt under navnet Nordjysk Diesel-Elektro A/S, men i december 2020 skiftede vi navn til Ketner Aalborg i forbindelse med sammenlægningen af vores to Aalborg-afdelinger. I dag består Ketner Aalborg af mere end 85 medarbejdere, der er fordelt over fem afdelinger i hele landet. Du finder os således også i Aarhus, Holstebro, Herning og Kolding.

Vi er et værksted under Bosch Car Service og samtidig er vi et Bosch Diesel Center. Faktisk er vi et af landets førende dieselcentre. Derfor har vi stor teknisk knowhow og det nyeste og bedste udstyr fra branchen til at klare alle slags reparationer på din bil – uanset hvilket mærke og model det er. Vi beskæftiger os med meget mere end diesel. Vi har en stor interesse for mekanik og teknik og sætter en ære i at løse alle de opgaver, vi møder i første forsøg.

Uden at gå på kompromis med kvaliteten tilbyder vi dig service eller reparation af din bil med prisgaranti og helt uden ventetid.

Du kan altid låne en gratis bil, mens vi har din egen til behandling på værksted i Aalborg

Vi ved hvor mange bekymringer, der kan opstå, når en bil går i stykker. Derfor ønsker vi at give dig den bedste og nemmeste oplevelse med en reparation eller service af din bil. Derfor sørger vi altid for at have en lånebil klar til dig, når du indleverer din bil hos os – helt uden at det koster dig noget. Er hverdagen fyldt med gøremål og kan du ikke finde tiden til at indlevere din bil på vores autoværksted i Aalborg, vil vi også meget gerne hente din bil. Desuden bringer vi den også gerne tilbage til dig, når vores mekanikere har færdiggjort deres arbejde.

Du skal faktisk bare overlade alt arbejdet til os. Det eneste vi kræver, er at du fortæller os lidt om, hvilke problemer du oplever med din bil, samt hvor og hvornår vi kan hente den hos dig og levere den tilbage igen.

Brug os som din faste automekaniker i Aalborg

Med vores mekanikerteam tør vi godt sige, at der ikke er en reparationsopgave, vi ikke kan klare på vores bilværksted i Aalborg. Så kontakt os, hvis du søger et autoværksted, der kan give din bil den optimale behandling.

Vi glæder os til at se dig.