Kompetent og erfarent autoværksted i Aalborg. Service og reparation af din bil uden ventetid.

Hos Ketner er vi et hold dygtige mekanikere, som er klar til at give dig en meget imødekommende og venlig service i forbindelse med alle former for besøg hos din lokale mekaniker i Aalborg. Her behøver du ikke vente flere dage, når du indleverer dit køretøj. Vi tager os gerne tid til at se på din bil med det samme, og du er meget velkommen til at bruge ventetiden, mens vi ser på din bil, i vores indbydende café. Ellers vil du også få tilbudt en lånebil, såfremt det er noget, der tager længere tid.

Den personlige service, som er noget af det, som har bragt os anerkendelse som værksted i Aalborg, betyder ikke, at vi nogensinde går på kompromis med kvaliteten. Hos Ketner i Aalborg får du altid glæde af vores høje serviceniveau på alle biler. Kig forbi eller kontakt vores værksted i Aalborg i dag og kom hurtigt tilbage på vejene med fornyet køreglæde og et smil på læben.

Book din tid på vores bilværksted i Aalborg i dag

Søger du en mekaniker i Aalborg, der kan tage sig af en reparation eller service af din bil, så glæder vi os til at byde dig indenfor på vores værksted. Her har vi et væld af specialiserede kompetencer, som du også kan få overblik over her på siden. Hos os får du en bred vifte af ekspertise inden for både teknik og indsigt i forskellige køretøjer. Det gælder uanset, om det er nye biler med avanceret teknologi, eller ældre biler, der kræver erfaring og særlige reservedele. For vores mekanikerteam på vores værksted i Aalborg består af dygtige specialister med en dybtgående indsigt i alt fra dieselmotorer til elbiler fra alle mærker.

Som del af Bosch Car Service er flere af vores mekanikere er efteruddannet hos Bosch Danmark. Bosch er en af de mest kendte organisationer inden for teknologi i bilkomponenter, og mange af de systemer, som findes i de fleste biler i dag, er udviklet med et betydeligt input fra dem. Det gælder for eksempel ABS og ESP samt flere systemer til tænding og indsprøjtning mv. Det er din garanti for en professionel behandling af høj kvalitet – og et godt alternativ til mærkeværkstedet.

Derfor kan du roligt tage din nye bil med til vores værksted i Aalborg, hvis du søger en mekaniker, der giver dig god service. For vi tør godt sige, at der ikke er en reparation, vi ikke kan klare. Derfor er vores liste af specialer som sagt lang. Vi kan blandt andet hjælpe dig med batteriservice, udskiftning af bilglas, udføre service af din bils aircondition m.m. Du kan læse om vores forskellige specialer i menuen, hvis du søger specifikke oplysninger om vores tilgang til at servicere din bil. 

Ellers er du altid meget velkommen til at tage fat i os til en personlig snak om dit behov for en lokal mekaniker i Aalborg med højt niveau og en helt fantastisk service.

Det siger vores kunder

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Professionelt autoværksted i Aalborg med stærke rødder i branchen

Vil du besøge vores værksted i Aalborg. Vores hovedafdeling i Aalborg ligger på Hjulmagervej 38. Her har vi længe været kendt under navnet Nordjysk Diesel-Elektro A/S, men i december 2020 skiftede vi navn til Ketner Aalborg i forbindelse med sammenlægningen af vores to Aalborg-afdelinger. I dag består Ketner Aalborg af mere end 85 medarbejdere, der er fordelt over fem afdelinger i hele landet. Du finder os således også i Aarhus, Holstebro, Herning, Kolding og Odense.

 

Vi er et værksted under Bosch Car Service og samtidig er vi et Bosch Diesel Center. Faktisk er vi et af landets førende dieselcentre. Derfor har vi stor teknisk knowhow og det nyeste og bedste udstyr fra branchen til at klare alle slags reparationer på din bil – uanset hvilket mærke og model det er. Vi beskæftiger os med meget mere end diesel. Vi har en stor interesse for mekanik og teknik og sætter en ære i at løse alle de opgaver, vi møder i første forsøg.

 

Uden at gå på kompromis med kvaliteten tilbyder vi dig service eller reparation af din bil med prisgaranti og helt uden ventetid

Du kan altid gratis låne en bil, mens vi har din egen til behandling på værksted i Aalborg

Vi ved hvor mange bekymringer, der kan opstå, når en bil går i stykker. Derfor ønsker vi at give dig den bedste og nemmeste oplevelse med en reparation eller service af din bil. Derfor sørger vi altid for at have en lånebil klar til dig, når du indleverer din bil hos os – helt uden at det koster dig noget. Er hverdagen fyldt med gøremål og kan du ikke finde tiden til at indlevere din bil på vores autoværksted i Aalborg, vil vi også meget gerne hente din bil. Desuden bringer vi den også gerne tilbage til dig, når vores mekanikere har færdiggjort deres arbejde.

Du skal faktisk bare overlade alt arbejdet til os. Det eneste vi kræver, er at du fortæller os lidt om, hvilke problemer du oplever med din bil, samt hvor og hvornår vi kan hente den hos dig og levere den tilbage igen.

Vælg os som din faste automekaniker i Aalborg

Hvis du søger et autoværksted, der kan give din bil den optimale behandling, så kom ind og besøg din lokale automekaniker hos Ketner. Her er vi altid klar til at servicere bilen med et smil og give dig en oplevelse af at blive taget godt imod og få en professionel behandling til rimelige priser, uanset bilmærke. Vores gode service bygger på, at vi altid bestræber os på, at du skal gå glad herfra, når du har valgt at besøge os. Derfor kan du også finde anmeldelser og beskrivelser af nogle af de mange gode oplevelser, som vores kunder har haft hos os ovenfor. 

Hos Ketner er vi et af de værksteder, der tager os tid til at gøre dig tilpas i forbindelse med dit værkstedsbesøg – uden at det kan ses på regningen. Vi er altid klar til at reparere bilerne på kort tid, og ikke mindst gøre det med kvalitet, omtanke og respekt for den enkelte kunde. Det er blot nogle af de gode grunde til, at vi har mange kunder, der bliver ved med at komme igen.

Her på hjemmesiden finder du oplysninger om mange af de ting, som gør os til mange danske bilejeres foretrukne mekanikere, og du vil også kunne holde øje med de seneste nyheder og gode tilbud på Facebook. Vi ser frem til at hjælpe dig med autoreparation med en særlig service, du ikke finder alle steder, på vores værksteder rundt om i landet.