Renovering af fælge og alufælge i Aalborg

Hvis du har nogle fælge, som du er meget glad for og ønsker at bevare i sin originale stand, kan du få hjælp hos Ketner i Aalborg. Her tager vi også af både af de trælse ridser og de lidt bøjede fælge og får dem til at se ud som nye igen, hvis du har været uheldig med dine fælge. Faktisk er vi nogle af dem, som har det bedste udstyr og den største ekspertise i at rette beskadigede fælge op i Aalborg.

Vi har også mulighed for at lakere dine fælge eller lave reparationer af lakskader. På den måde kan vi hjælpe dig med at bevare og vedligeholde dine originale fælge til din bil. En professionel fælgrenovering koster fra ca. 1.800 kr. inkl. moms pr. fælg, alt efter skadens omfang og størrelsen på fælgen.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Udfyld nedenstående formular og vedlæg foto, så vi kan vurdere skadens omfang. Så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

Se hvordan vi renovere en fælg

Ketner Aalborg: Værksted med speciale i renovering af fælge

Der findes næppe et problem med fælge, som vi ikke kan tage os af. Her kan du se en oversigt over nogle af de ting, vi ofte udbedrer ved en fælgrenovering på vores værksted i Aalborg:

  • Vi kan rette dine fælge op, hvis de er blevet slået skæve ved påkørsel eller lignende.
  • Vi kan hjælpe med at afdreje fælgens overflade.
  • Vi påtager os meget gerne lakeringsopgaver.

Kontakt os for at høre mere om vores professionelle fælgrenovering i Aalborg.

Book tid til en reparation af alufælge i Aalborg i dag

Du behøver faktisk ikke engang at lægge vejen forbi vores værksted i Aalborg for at få et overslag over, hvad en renovering af dine fælge koster. Send os et billede og skriv eventuelt også lige et par ord om, hvad det er, du ønsker dig, der skal udbedres. Så vender vi tilbage til dig med en pris på renovering af dine fælge med det samme. Det er naturligvis helt op til dig selv, om du vælger at takke ja – og derfor kan du sagtens benytte dig af denne service med det samme.

Har du efterfølgende lyst til at gøre brug af vores erfaring og de tekniske muligheder, vi har for at foretage en optimal renovering af dine alufælge i Aalborg, skal du bare booke tid – så sørger vi for at tage os af opgaven hurtigst muligt. Du kan naturligvis også bare svinge forbi os på Hjulmagervej i Aalborg C og få vores vurdering med det samme.

Vi glæder os til at gøre dig bedre kørende.