Reparation af aircondition

Hos Ketner er vi dem, der servicerer og vedligeholder dit aircondition- og klimaanlæg i din bil eller varevogn professionelt. Vi er derfor det helt naturlige valg, når der skal findes et værksted til vedligeholdelse eller reparation af dit aircondition- eller klimaanlæg.

Vi har mange års erfaring og har et utal af markedets bedste testere til at udføre opgaven på enhver type af aircondition eller klimaanlæg hurtigt og professionelt. Og husk, at vi altid klarer reparationer på din bil uden ventetid.

Derfor kan du glæde dig over hurtigt at få en velfungerende aircondition igen. Det er en af de ting, du virkelig kan mærke på din egen krop, når du kører bil. Særligt når din aircondition ikke fungerer.

Kør omkring os i dag – så ser vi på din aircondition med det samme.
Husk det er os uden ventetid!

Hvad er forskellen på aircondition og et klimaanlæg?

Forskellen mellem aircondition og et klimaanlæg er, at airconditionanlægget køler den luft, der pumpes ud i dit køretøjs kabine, og man skal selv regulere temperaturen af luften, hvorimod et klimaanlæg selv sikrer, at en given temperatur, som du har valgt, fastholdes. Ens for de to forskellige systemer er dog, at de begge skal vedligeholdes som alt andet på et køretøj. Et airconditionanlæg, der ikke er vedligeholdt, kører ikke optimalt, og det medfører naturligvis en større risiko for, at anlægget går i stykker.

Vi anbefaler, at du bruger klimaanlægget året rundt. Anlægget har bedst af at køre mindst 10 minutter om måneden for at smøre alle pakninger og dermed forebygge evt. lækager. Hvis det kører jævnligt, dannes der heller ikke den dårlige lugt, der opstår på grund af fugt i filteret eller bakterier.

Hos Ketner tager vi os af reparation af aircondition og klimaanlæg af alle typer. Så ring til os, hvis du trænger til at få foretaget et tjek af noget af det, der giver dig størst glæde som bilist på de varme sommerdage.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Vedligeholdelse af aircondition og klimaanlæg

Det er en rigtig god idé at få tjekket aircondition-/klimaanlæg en gang om året og serviceret hvert andet. Et anlæg kan miste op til 10% af kølemidlet, og det er ikke kun komfort og sundere indeklima, det har indflydelse på. Kølemidlet indeholder olie, der smører kompressor, pakninger mm., og ved mangel på olie kan der være risiko for skader på vitale dele. Så det er også godt for økonomien.

Oplever du lugtgener fra dit anlæg, kan vi naturligvis også hjælpe med at fjerne dem. Lugtgenerne skyldes ofte bakteriedannelse i anlægget, og på vores værksteder har vi udstyret til at dræbe bakterierne. Vores medarbejdere efteruddannes og certificeres løbende, så vi altid er i takt med udviklingen.

Har du spørgsmål til reparation af aircondition eller dit klimaanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os og få gode råd.