Erfarent autoværksted i Kolding med højt serviceniveau. Reparation og service af alle bilmærker – helt uden ventetid.

Indleverer du din bil til vores værksted i Kolding, kan du forvente, at vores mekanikere ser på din bil med det samme. Det er en del af den personlige service, der har gjort os til det lokale autoværksted, som mange vælger, når de søger en venlig og imødekommende mekaniker, der tager sig tid til at forstå dit behov – uden at det afspejler sig på regningen.

Vi er et værksted med stor teknisk knowhow samt det nyeste og bedste udstyr til at udføre fejlfinding, diagnosticering og reparation på alle biler.

Kontakt dit lokale autoværksted i Kolding i dag og kom godt tilbage på vejene igen.

Book en tid til service eller alle former for reparation hos vores automekaniker i Kolding

Oplever du problemer med din bil, er vores autoværksted i Kolding altid klar til at hjælpe dig – uanset om problemet er stort eller småt. Vores mekanikerteam består af mange erfarne specialister, der alle er efteruddannet hos Bosch Danmark. Derfor får du en yderst professionel service og en mekaniker, der ved hvad han snakker om. På værkstedet i Kolding tilbyder vi en lang række specialiserede ydelser. Vi kan blandt andet yde dækservice, skifte bilglas, udføre service af din bils aircondition m.m.

Vi er et autoværksted, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Selv med vores prisgaranti på alle ydelser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores udstyr og ekspertise er i topklasse. Derfor har alle serviceeftersyn og alle slags reparationer samme standarder, som du kan forvente på de værksteder, der kun håndterer biler fra dit bilmærke. 

Få glæde af vores dygtige fagfolk, når din bil skal på værksted i Kolding  

Vi er en del af det verdenskendte Bosch Car Service-netværk. Her får vi de fleste af vores reservedele fra Bosch, som har været med til at udvikle mange af de banebrydende teknologier, der findes i bilen i dag – uanset bilmærke. Det gælder for eksempel ABS-bremser og ESP-systemet. Derfor ved vores mekanikere altid lige nøjagtig, hvad de laver, og hvilke reservedele, de arbejder med. Det er en stor fordel for dig som kunde, da vores værksted bygger på omfattende og dybtgående viden.

Det siger vores kunder om Ketner

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Besøg vores autoværksted i Kolding, når kvalitet er vigtig for dig

Som du ser her på siden, har vi efterhånden mange specialer, der kommer dig til gode, når du skal have bilen på værksted. I mange år har vi været førende inden for dieselteknologi – men som tiderne skifter har vi brugt vores kapacitet og vores forbindelse til den store tyske autoorganisation Bosch til at holde os førende inden for de alle teknologier, som også de nyeste biler på markedet er udstyret med. 

Vi er behjælpelige med at reparere alle ting på din bil med det bedste resultat

Derfor er vi fuldt dækkende inden for alle tænkelige opgaver, store som små. Vi er overbevist om, at vi kan håndtere enhver reparation. Gennem vores mange års erfaring med både teknik og mekanik, har vi indsamlet en lang liste af dybt specialiserede kompetencer i opgaver, som ikke kan løses af ethvert værksted. 

Vi servicerer alle biler med den største ekspertise i branchen

Et besøg hos os og vores fagmænd kan helt sikkert hjælpe dig trygt og hurtigt tilbage på vejene igen. Her på siden kan du læse meget mere om de specialer, vi varetager på vores bilværksted i Kolding. Du er meget velkommen til at kontakte os for flere oplysninger fra en erfaren mekaniker med stor erfaring, eller hvis du ønsker at få oplyst en pris.

Lån en gratis bil af os, mens vi har din på værksted i Kolding

En reparation eller service hos os skal være nemt for dig. Det er vores fornemste opgave at sikre, at du oplever god service. Vi ved, hvor svært det kan være at nå alle de daglige gøremål i en travl hverdag, og en bil, der kræver en reparation, hjælper ikke på det. Derfor tilbyder vi dig altid en lånebil, når du indleverer din bil på vores autoværksted i Kolding.

For os er du lige så vigtig som din bil

Hos os er dit velbefindende og din positive oplevelse hos os lige så vigtig som kvaliteten af de reparationer, vi laver på bilen. For Ketner er god service en æressag. Dette afspejles i de mange positive udtalelser fra vores loyale kunder, som du kan finde her på siden. Vi glæder os derfor til at se dig og din bil og lade dig mærke, at du har fundet det rette sted at køre bilen til mekaniker, uanset hvad opgaven drejer sig om.

Ved alle former for værkstedsbesøg kan du læne dig tilbage og vente i vores café med frisk kaffe, mens vi tager din bil under kærlig behandling. Og er det en tur på værkstedet, der tager lidt længere tid, vil du få tilbudt en lånebil, som du kan bruge, mens vi tager os af reparationen af bilen for dig.

Brug os som din faste automekaniker i Kolding

Med vores mekanikerteam tør vi godt sige, at der ikke er en reparationsopgave, vi ikke kan klare på vores bilværksted i Kolding. Så kontakt os, hvis du søger et autoværksted, der kan give din bil den optimale behandling. Vi hjælper dig gerne hele vejen, og du kan altid kontakte os per telefon eller ved at bestille tid til en kvalificeret aftale med vores dygtige mekanikere hos dit lokale Ketner-værksted i Kolding.