Erfaren autoværksted i Kolding med højt serviceniveau. Reparation og service af din bil – helt uden ventetid.

Indleverer du din bil til vores værksted i Kolding, kan du forvente, at vores mekanikere ser på din bil med det samme. Vi er et autoværksted med stor teknisk knowhow samt det nyeste og bedste udstyr til at udføre fejlfinding, diagnosticering og reparation.
Kontakt vores autoværksted i Kolding i dag og kom godt tilbage på vejene igen.

Book en tid til service eller reparation hos vores automekaniker i Kolding

Oplever du problemer med din bil, står vores autoværksted i Kolding altid klar til at hjælpe dig – uanset om problemet er stort eller småt. Vores mekanikerteam består af mange erfarne specialister, der alle er efteruddannet hos Bosch Danmark. Derfor får du en yderst professionel service og en mekaniker, der ved hvad han snakker om. På værkstedet i Kolding har vi en lang række specialer. Vi kan blandt andet yde dækservice, skifte bilglas, udføre service af din bils aircondition m.m.

Vi er et autoværksted, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Heller ikke selvom vi tilbyder dig prisgaranti på alle vores ydelser. Vores udstyr og ekspertise er i topklasse. Faktisk er vi et af landets førende dieselværksteder, det betyder dog ikke, at vi kun håndterer dieselbiler. Vi kan meget mere end det. Fordi vi er en del af Bosch Car Service, får vi de fleste af vores reservedele fra Bosch. Uanset hvilket problem de står overfor, ved vores mekanikerer derfor, hvad de laver, og hvilke reservedele, de arbejder med, lige meget hvilken bil og model, du afleverer på vores værksted.

Det siger vores kunder om Ketner

Professionelt værksted med højt serviceniveau. Jeg blev anbefalet at kontakte Ketner igennem et andet værksted, da min bil meldte AdBlue fejl og det første værksted ikke kunne løse fejlen.I telefonen hvor jeg bestilte tid hos Ketner, blev jeg mødt af stor professionalisme. Man stillede spørgsmål og lyttede oprigtigt og interesseret til min forklaring. Vi fandt hurtigt en tid, og jeg blev tilbud lånebil med det samme. Ketners tilgang til fejlen har været superprofessionel. Hele AdBlue systemet er blevet testet og i sidste ende fandt de ud af, at kontrolboksen for AdBlue systemet fejlede. De ringede og fortalte om det, og fortalte også, at i stedet for at sætte en ny i, havde man fundet en brugt til en langt mere menneskelig pris. Efter den "nye" styreboks kom i bilen, skulle der kodes en hel masse på bilen, og igen er min oplevelse at Ketner har gået systematisk og professionelt til opgaven. Kan kun anbefale Ketner og vil helt sikkert benytte mig af dem, hvis uheldet er ude igen

Placeholder image

Martin Lund Kristensen

Testcenter •

Fantastisk modtagelse hos Kerner. Har lige godt aldrig prøvet at møde op på et værksted, for at bestille tid og gennemgå det der skulle laves, og så spørger de om vi ikke bare vil lade bilen stå. Kørte derfra i en lånebil og blev dagen efter kontaktet da vores bil var gennemgået meget grundigt. Absolut anbefalelsesværdigt værksted.

Placeholder image

Richard Riggelsen

Testcenter •

Rare mekanikere og chef som er til at snakke med og få en god aftale

Marc Sønderborg

God service, flinke medarbejdere. Virker meget

Bent Danstrup

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionelt

På vores autoværksted i Kolding finder du branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens vores mekanikere i Kolding arbejder på din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Kolding kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Kolding giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et autoværksted i Kolding med stor erfaring inden for branchen

Ketner er landets største dieselleverandør. Men vi er foregangsmænd i branchen, og derfor er vi fuldt dækkende inden for alle tænkelige opgaver, store som små. Faktisk tør vi godt påstå, at der ikke er en eneste reparation, vi ikke kan klare. Gennem vores mange års erfaring med både teknik og mekanik, har vi indsamlet en lang liste af specialer og kompetencer. Et besøg hos os og vores fagmænd, kan helt sikkert hjælpe dig trygt og hurtigt tilbage på vejene igen. Her på siden kan du læse meget mere om de specialer, vi varetager på vores bilværksted i Kolding. Du er meget velkommen til at kontakte os for flere oplysninger eller hvis du ønsker at få oplyst en pris.

Lån en gratis bil af os, mens vi har din på værksted i Kolding

En reparation eller service hos os skal være nemt for dig. Det er vores fornemste opgave at sikre, at du oplever god service. Vi ved, hvor svært det kan være at nå alle de daglige gøremål i en travl hverdag, og en bil, der kræver en reparation hjælper ikke på det. Derfor tilbyder vi dig altid en lånebil, når du indleverer din bil på vores autoværksted i Kolding.

Vi glæder os til at se dig.

Brug os som din faste automekaniker i Kolding

Med vores mekanikerteam tør vi godt sige, at der ikke er en reparationsopgave, vi ikke kan klare på vores bilværksted i Kolding. Så kontakt os, hvis du søger et autoværksted, der kan give din bil den optimale behandling.

Vi glæder os til at se dig.