Renovering og reparation af alufælge. Vi gør dine fælge så gode som nye igen.

Hvis dine alufælge har fået både ridser og hakker eller er blevet lidt skæve, er der ingen grund til panik. Hos Ketner kan vi sagtens renovere og reparere dine alufælge, så de står lige så skarpt, som du gerne vil have dem til igen. På alle vores værksteder rundt omkring i landet har vi det nyeste udstyr til renovering af alle slags alufælge – derfor er vores mekanikere i stand til at reparere, rette op på og afdreje medtagne alufælge på den mest optimale måde.

Ud over renovering af alufælge kan vi også tilbyde dig maling og reparation af lakskader på dine alufælge. Dermed får du mulighed for at få nye og flotte fælge på en hurtig måde, uden at du skal ud og investere i helt nye alufælge.

Se hvordan vi renovere en fælg

Eksempler på reparation af fælg

  • Opretning af fælg, der er blevet skæv
  • Afdrejning af fælgens overflade (diamond cut)
  • Sprøjtelakering af fælg

Når du beslutter dig for at indlevere dine alufælge til renovering eller reparation hos Ketner, kan du nyde godt af vores professionelle service øjeblikkeligt. Når vi modtager din bil eller dine fælge på vores værksteder, tager vi hånd om opgaven med det samme. Vi har nemlig alt udstyret til at klare reparationen af dine fælge i vores egne afdelinger i Aalborg, Viby, Herning, Holstebro og Kolding.

Indlever dine beskadigede fælge hos os – så sørger vi for, at de hurtigt kommer tilbage.

Book en tid til nem og hurtig reparation af dine alufælge i dag

Har du undersøgt dine alufælge for nylig? Hvis de har fået ridser eller hakker, kan de heldigvis nemt repareres. Vi kan naturligvis renovere dine fælge, mens sommerhjulene er ”på vinterferie”. Du er også velkommen til at indlevere din bil med fælgene på. Så sørger vi for resten.

Du er også velkommen til at sende et billede af dine alufælge og få en fast pris på, hvad det vil koste dig at få renoveret det, inden du beslutter dig. Hos Ketner er dine alufælge i gode hænder, og gennem en renovering får du et flot resultat, der er meget billigere end at skulle ud og købe et helt nyt sæt.

Fælge skal indleveres rengjort indvendigt og udvendigt – ellers vil der forekomme en merpris.