Professionelt autoværksted i Aarhus. Service og reparation af din bil. Helt uden ventetid

På vores værksted i Aarhus er vi altid klar til at tage os af din bil med det samme. Her er der nemlig ingen ventetid. Desuden får du glæde at vores høje serviceniveau samt det bedste og nyeste tekniske udstyr til at få din bil tilbage på vejene igen.

Ring til vores autoværksted i Aarhus i dag og bliv godt kørende med det samme.

Book en aftale på vores bilværksted i Aarhus

Søger du en mekaniker i Aarhus, kan du nyde godt af vores ekspertise inden for et bredt område af forskellige køretøjer. Vores team består af meget erfarne specialister, og vi er desuden et af landets førende dieselværksteder. Vi har et højt niveau af knowhow i branchen samt det allernyeste inden for udstyr til diagnosticering, reparation og service af netop din bil.

Vores liste af specialer er omfattende. Du kan læse mere om, hvordan vi blandt andet tager os af rens af partikelfilter, yder dækservice, skifter bilglas og udfører service af din bils aircondition her på siden.

Når din bil indleveres på vores værksted i Aarhus, er der altid en lånebil klar til dig. Det koster dig ikke noget, selvom du ovenikøbet får prisgaranti på vores ydelser. Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører, og sikrer altid, at arbejdet med din bil udføres korrekt første gang.

Det siger vores kunder

Fantastisk behandling af kompetente folk. Værkfører Jimmy Pedersen reddede min weekend med en reparation, selv om jeg kun var lovet en akuttid til en diagnose! Fremragende service - kan i den grad anbefales!

Knud Daugaard

Testcenter •

Der findes ikke stjerner nok til at beskrive den fremragende service og imødekommenhed og ikke mindst kompetencer, vi har netop har oplevet hos Ketner. Jeg var ude og aflevere min svigersøns Mazda i forbindelse med problemer med bremserne og bilens fjernbetjening. Jeg må især fremhæve Jimmy, der trods megen travlhed bevarede roen og overblikket og hurtigt fik stillet en diagnose på bilens problemer. Magen til professionalisme og venlighed skal man lede længe efter. Bilen er nu tip top i orden, og vi giver 10 stjerner. Vi kommer igen 🙂

Peter Daugbjerg

Bremser • Mazda

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et værksted i Aarhus med kvalitet og stærke rødder i branchen

I 2014 overtog Nordjysk Diesel-Elektro A/S, som nu går under navnet Ketner Aalborg, autoværkstedet i Aarhus sammen med nogle andre afdelinger i Holstebro og Hedehusene. I dag er Ketner en samling af værksteder med mere end 80 ansatte fordelt på de forskellige afdelinger. Fælles for dem alle er, at de brænder for deres arbejde som mekaniker, yder en professionel og personlig service i arbejdet med din bil og sætter en ære i at holde Danmark godt kørende.

Lån en gratis bil, mens din egen er på værksted i Aarhus

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse giver vi dig mulighed for at låne en bil, mens vi tager os af din egen. Det koster dig ikke noget. På den måde sørger vi gerne for, at din oplevelse med at have din bil på værksted bliver så let for dig som overhovedet muligt.

Brug os som dit faste autoværksted i Aarhus

Som nogle af de førende inden for mekanikerbranchen tør vi godt at sige, at der ikke findes en reparationsopgave, som vi ikke kan løse på vores værksted i Aarhus. Så kontakt os, hvis du søger en fagmand, der kan give din bil den optimale behandling.

Vi glæder os til at se dig.