Professionelt autoværksted i Aarhus. Service og reparation af din bil. Helt uden ventetid.

På vores værksted i Aarhus er vi altid klar til at tage os af din bil med det samme. Her er der nemlig ingen ventetid, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ved, det er vigtigt, at få sin bil hurtigt på vejen igen. Desuden får du glæde at vores høje serviceniveau samt det bedste og nyeste tekniske udstyr, der findes i branchen.

Ring til vores autoværksted i Aarhus i dag og bliv godt kørende med det samme.

Book en aftale på vores bilværksted i Aarhus

Søger du en mekaniker i Aarhus, kan du nyde godt af vores ekspertise inden for et bredt område af forskellige køretøjer. Vores team består af meget erfarne specialister, og vi er desuden et af landets førende dieselværksteder. Vi har et højt niveau af knowhow i branchen samt det allernyeste inden for udstyr til diagnosticering, reparation og service af netop din bil.

Vores liste af specialer er omfattende. Du kan læse mere om, hvordan vi blandt andet tager os af rens af partikelfilter, yder dækservice, skifter bilglas og udfører service af din bils aircondition her på siden.

Når din bil indleveres på vores værksted i Aarhus, er der altid en lånebil klar til dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører, og sikrer altid, at arbejdet med din bil udføres korrekt første gang.

Det siger vores kunder

Super service. Jeg ringede for at forhøre mig om de kunne have en ide om hvad min bil fejler, da den brummer meget når jeg kører. Vi aftaler jeg kan komme forbi og så kan de køre sammen med mig, for at få en ide. Jeg ankommer til værkstedet og kort efter har de en klar, som kan køre med mig. Vi finder frem til at mine dæk ikke har de rigtige bolte i. Dem skifter de på kort tid - og gratis endda! Søde mennesker, og skøn service 🙂

Placeholder image

Fariha Olawi

Ketner Aarhus kan klart anbefales. Har lige haft min BMW dernede for at få skiftet transfergearkasse, da andenpart havde ødelagt den. Morten og resten af teamet har givet god vejledning - og guidelines til hvordan sådan en sag skal håndteres. Lige fået lavet 4wd udmåling også. Så bilen kører perfekt nu. Super service og hurtig reparation. Priserne er fornuftige. Jeg vil i hvert fald kun benytte mig af Ketner

Placeholder image

Deniz Ucar

Gearkasse • BMW

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang, En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Søren Kirstein

God service når man ringer efter reservedele

Mr Kaalund

Super værksted med en god service. Fik ny turbo sat i. Føler de har gået i gennem bilen på kryds og tværs da bilen aldrig har kørt bedre end nu. Hilsen en meget tilfreds kunde

Karsten Skarregaard

Jeg har i dag afhentet min Fiat 500 og kørte motorvejen hjem uden motor fejl. Mega dejligt de fandt fejlen

Kenneth Holdgaard

Fejlfinding • Fiat

6 Stjerner. Spitzenklasse service, samt dygtige og kompetente medarbejdere hele vejen igennem, er en vinder konstellation der placere Ketner Århus, i en klasse for sig.

Dan Norden

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner Viby, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Professionelt

Vores værksted i Aarhus har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aarhus tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aarhus kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aarhus giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et værksted i Aarhus med kvalitet og stærke rødder i branchen

I 2014 overtog Ketner Aalborg, der tidligere gik under navnet Nordjysk Diesel-Elektro A/S, afdelingerne i Aalborg, Holstebro og her i Aarhus. I dag er Ketner en samling af værksteder med mere end 80 ansatte fordelt på de forskellige afdelinger. Fælles for dem alle er, at de brænder for deres arbejde som mekaniker, yder en professionel og personlig service i arbejdet med din bil og sætter en ære i at holde Danmark godt kørende.

Lån en gratis bil, mens din egen er på værksted i Aarhus

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse giver vi dig mulighed for at låne en bil, mens vi tager os af din egen. Det koster dig ikke noget. På den måde sørger vi gerne for, at din oplevelse med at have din bil på værksted bliver så let for dig som overhovedet muligt.

Brug os som dit faste autoværksted i Aarhus

Som nogle af de førende inden for mekanikerbranchen tør vi godt at sige, at der ikke findes en reparationsopgave, som vi ikke kan løse på vores værksted i Aarhus. Så kontakt os, hvis du søger en fagmand, der kan give din bil den optimale behandling.

Vi glæder os til at se dig.