Topmoderne testcenter. Diagnose og fejlfinding. Helt uden ventetid.

Hos Ketner har vi et væld af teknikere, der har bred erfaring fra nogle af de største bilhuse og dermed mange forskellige bilmærker. Vi prioriterer uddannelse meget højt, og mange af vores teknikere uddannes som systemteknikere via Bosch Car Service – en efteruddannelse, der er meget lang og krævende.

I vores testcenter er vi derfor specialister i fejlfinding. Her finder vi dagligt fejl og stiller diagnoser via vores ekspertise og det arsenal af det seneste nye teknologiske udstyr, vi har til rådighed. Det giver os de bedste forudsætninger for at løse alle opgaver omkring din bil på den helt optimale måde.

Se vores testcenter

Et testcenter med det nyeste tekniske udstyr

Vi sætter en særlig ære i at være de specialister, der løser opgaven hurtigst og mest professionelt i den danske autobranche. Det gør vi desuden, mens vi sikrer os, at det arbejde vi udfører, er 100 % i orden og aldrig skal laves om. For vi ved, hvor vigtigt det er for dig og alle vores øvrige kunder at have adgang til stabil transport i den travle hverdag.

Den anerkendte problemknuser i branchen

På alle vores autoværksteder rundt omkring i landet udfører vi mange forskellige specialopgaver på nærmest alle slags køretøjer. Det har givet os et godt ry som problemknuser, som vi er meget stolte af. For vi har også mulighed for at tilbyde dig mange unikke services. Det gælder blandt andet en test af din bils ydelse m.m. på vores rullefelt.

Vi har et helt væld af højteknologiske testapparater til rådighed i vores testcenter – og flere af dem er originale testere med direkte online opkobling til bilfabrikkerne. Det giver os blandt andet mulighed for at foretage de dagsaktuelle opdateringer af din bils software.

Her er blot nogle af de mærkespecifikke testere, du finder i vores testcenter:

Audi

BMW

Citroën

Ford

Jaguar

Mercedes Benz

Opel

Peugeot

Renault

Porsche

Seat

Skoda

Volvo

VW

Desuden har vi naturligvis et væld af avancerede testere, der giver os mulighed for at teste og diagnosticere alle de gængse bilmærker og specialbiler.

Har du spørgsmål angående de ting, vi kan klare på vores testcenter, stiller vi os altid til rådighed med professionel service og vejledning.