Få lavet service på din Tesla hos Ketner – helt uden ventetid

Hos Ketner er vi specialister i Tesla. Derfor kan du roligt køre din bil til en af vores værksteder ved alle serviceintervaller, der anbefales fra fabrikkens side. Og selvom teknologien naturligvis er anderledes end på biler, der kører på fossile brændstoffer, er det stadig en god ide at sørge for at bilen kører optimalt. Derfor tilbyder vi en dybt professionel Tesla-service, der sikrer dig en rigtig fornuftig vedligeholdelse af dit køretøj. Det sker gennem et professionelt fokus på de forebyggende elementer, som sørger for at holde dig og din bil godt kørende.

Et uafhængigt værksted med mange fordele for Tesla-ejere

Som frit værksted, der arbejder uafhængigt af bilmærkerne, kan vi også tilbyde dig en særdeles effektiv service, hvor du aldrig behøver at vente særlig længe på reparationen. Som en del af den anerkendte Bosch Car Service-organisation har vi adgang til alle de komponenter, der skal bruges for at holde din Tesla og alle andre biler godt kørende – og det er igen med til at sikre, at du hurtigt kan få dit serviceeftersyn overstået, når du vælger et af vores værksteder.

 

Professionel og personlig service hver gang 

Vores teknikere er løbende uddannet til at tage sig kyndigt af alle moderne biler, som er baseret på de nye teknologier, som gør Teslaen til noget særligt. Desuden deler vi gerne ud af den del af vores ekspertise, som kan give dig endnu større køreglæde ved netop dit køretøj. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning og vejledning i alle ting, der vedrører service på bilen.

Moderne kompetencecenter med masser af fordele

I vores menu kan du læse meget mere om vores mange specialer. Her vil du også kunne få indsigt i vores tilgang til at drive et moderne værksted, hvor vi gerne vil kunne tilbyde dig den bedste service i alt, hvad der rører sig i autobranchen. Lige nu mærker vi tydeligt, at det er elbilerne, der fylder meget i de danske bilejeres bevidsthed. Derfor har vi lagt os i selen for at blive et af de gældende kompetencecentre på netop dette område i Danmark.

Via linkene ovenfor kan du læse mere om vores fokusområder, som også er relevante for dig, uanset hvilken Tesla-model du har.

Professionelt

Vores værksteder har branchens bedste og mest avancerede testudstyr til at reparere biler fra Tesla med.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker tager sig af din Tesla.

SOS Vejhjælp

Hos Ketner får du gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn i op til 2 år - uanset bilens alder.

Ingen ventetid

På vores autoværksteder kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Find det nærmeste værksted, hvor vi kan lave service på din Tesla med det samme 

Er du interesseret i at opleve den gode service, som vi allerede har givet mange Tesla-ejere i Danmark? Så kan vi hjælpe dig i nogle af landets større byer. Gennem menuen i toppen af siden kan du finde alle relevante oplysninger om vores værksteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Kolding, Kolding og Holstebro. Alle vores værksteder er udstyret til at kunne levere den samme høje service, som vi kan på alle andre biler. 

Kør din Tesla til service hos Ketner og glæd dig til at få en god oplevelse på dit lokale værksted

Hos Ketner vil vi nemlig altid give dig en god oplevelse i forbindelse med dit værkstedsbesøg. Det kræver et omfattende teknisk knowhow, et stort arsenal af de bedste tilgængelige reservedele – og ikke mindst en personlig tilgang til at få dig til at føle dig velkommen og godt serviceret. Derfor håber vi naturligvis på at høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din Tesla. Du er naturligvis også velkommen til at booke en tid, hvis du bare har brug for at blive godt kørende i en fart.

Det siger vores kunder om os

Stor tak til et godt værksted, der kan anbefales. A/C der ikke ville virke. Kompetent, engageret og tålmodig hjælp med diagnostik af problemet, til en meget rimelig pris. God kommunikation gennem hele forløbet. Fejlen viste sig at være både en utæt kompressor og en dårlig thermostat.

Placeholder image

Frederik Nielsen

Aircondition •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Hvorfor bør du overveje at vælge os, når din Tesla skal på værksted?

Ketner er et værksted, der er specialiseret i servicering af Tesla. Vi er et frit værksted, der arbejder uafhængigt af Tesla-koncernen – men har stor fokus på at lave reparation af alle Tesla-biler med samme høje standarder som de bedste i branchen. Gennem Bosch-netværket er vi eksperter inden for service og reparation af Tesla og har opbygget betydelig ekspertise på området, der også gør en forskel for dig som Tesla-ejer. Vi sørger selv for kontinuerlig uddannelse af personalet, så vi altid kan tilbyde en førsteklasses service til alle mærker af Tesla i takt med den hastige udvikling af de essentielle teknologier, bilen er baseret på.

Har din Tesla fået en skade?

Ved skader på din Tesla kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vores mekanikere er uddannede og certificerede til at lave alle typer elbiler og arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Samtidig sørger vi for, at sikkerhedssystemerne er kalibreret på ny efter kollisionen, så hvis uheldet skulle være ude, er du sikret igen.

Ring os op i dag og hør mere om vores speciale i Tesla. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert tilbage på vejene igen. Det gælder uanset, om du har en Model 3, Model S, Model Y eller Model X mv. Vi tager os kyndigt af skader og justeringer på alle typer biler fra Tesla for at sikre, at du får køreglæden igen med det samme. 

Vi er ikke et mærkespecifikt værksted. Men vi har valgt at have fokus på Tesla på vores værksted, fordi vi mener, at vi er i stand til at kunne gøre en betydelig forskel for de mange danske bilejere, der i dag kører Tesla. Det gør vi ved at tilbyde dig en hurtig og venlig service, der lever op til de høje standarder, du med stor garanti har som Tesla-ejer.