Professionelt autoværksted i Herning. Service og reparation – med prisgaranti og helt uden ventetid.

Vores autoværksted i Herning er altid klar til at se på din bil med det samme. Vi udfører nemlig vores arbejde helt uden ventetid for dig, enten klarer vi reparationen med det samme eller du får tilbudt lånebil, så du hurtigt kan komme videre. Vi tilbyder et højt serviceniveau og prisgaranti, så du hurtigt, trygt og sikkert er tilbage på vejene igen.

Kontakt vores autoværksted i Herning og få hjælp allerede i dag.

Book tid til din bil på vores autoværksted i Herning

Leder du efter en mekaniker i Herning, kan du helt sikkert finde hjælp blandt vores mange specialer. Vores team på vores bilværksted i Herning består af specialister med mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor lede dig trygt igennem ethvert problem, du oplever med din bil. Blandt vores lange liste af specialer, finder du rens af partikelfilter, dieselservice, udskiftning af bilglas og serviceeftersyn med fast serviceaftale. Du kan læse meget mere om alle vores specialer her på vores hjemmeside.

Afleverer du din bil til vores mekanikere i Herning, står der altid en en lånebil klar, som du kan låne, mens vi har din bil på værksted og ovenikøbet får du også prisgaranti på alle vores ydelser. Samtidig diagnosticerer vi altid problemet, du kommer med, så vi sikrer os, at problemet ikke opstår igen.

Det siger vores kunder

Jeg var inde for at forsøge at oprettet nogen skæve "Kina fælge". Det lykkedes med den ene, men ikke den anden. Samtidig giver de lige en ekstra service, da de uden beregning bytter fælge rundt, så man ikke mærker vibrationer på samme måde, til problemet er løst. De pointerer også ved afhentning af bilen, at jeg lige skal være opmærksom på stabilisator på bagtøj. Det er helt exceptionel god service!

Placeholder image

Kasper

Fælg opretning •

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Autoværksted i Herning med stor erfaring inden for branchen

I Herning finder du vores værksted på Cypresvej 2. Vi er et autoriseret Bosch Car Service-værksted og et af landets bedste dieselværksteder. Vi har mange års erfaring med reparation og service af biler samt fejlfinding og diagnosticering af problemer. Derfor har vi en stor teknisk knowhow og det nyeste og bedste udstyr til at løse de opgaver, vi bliver stillet.

Selvom vi er landets største dieselleverandør, beskæftiger vi os med meget mere end diesel. Vi elsker vores arbejde og sætter en ære i at udføre de opgaver, vi møder, korrekt første gang, så vores kunder altid forlader vores autoværksted i Herning med et smil.

Vi er et kompetencecenter af muligheder for din bil og vi udfører alt slags mekanikerarbejde samt en række af specialiserede services til din bil.

Mens vores mekanikere i Herning arbejder på din bil, kan du låne en gratis en af os

Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du besøger vores autoværksted i Herning. Vi ved hvor svært det kan være at undvære en bil i en travl hverdag med mange gøremål. Derfor vil vi altid gerne låne dig en lånebil, når du har din bil på værksted hos os – uanset hvor længe vi skal beholde din bil. Kan problemet løses nu og her, kan du tage plads i vores komfortable kunderum og nyde en kop kaffe, mens vi tager os af din bil.

Vi glæder os til at se dig.