Renovering af fælge og alufælge i Herning

Mange tror fejlagtigt, at fælge, der har fået ridser, hakker eller er blevet skæve skal udskiftes med nogle nye. Og sådan er det ikke altid. Vi ved hvor meget flotte følge gør for en bils fulde udtryk, og vi har derfor stor interesse I at reparere dine fælge, så de bliver flotte igen. En Renovering af alufælge i Herning udføres med det bedste og mest avancerede udstyr. På vores værksted har vi det nyeste udstyr inden for fælg-reparation og vi kan derfor reparere, oprette og afdreje fælge meget nøjagtigt – næsten som de var nye igen.

Se hvordan vi renovere en fælg

Hos Ketner er vi specialister og klarer hurtigt arbejdet

Vi er et af landets førende autoværksteder med speciale i renovering af fælge. Vi udfører altid opgaven på eget Ketner-værksted, så du kan være sikker på, at fælgene er i gode hænder. Hos Ketner Herning tilbyder vi dig en hurtig og økonomisk måde, du kan få flotte fælge igen. Vi tilbyder dig blandt andet:

At rette op på skæve fælge
At afdreje overfladen på fælgen (diamond cut-metoden)
At lakere fælgen
At polere og reparere mindre skader

Indleverer du dine fælge til en renovering hos os, sørger vi får, at du hurtigt får dem tilbage. Ønsker du at booke en tid til en fælg-renovering på vores værksted i Herning, kan du skrive eller ringe til os. Vi sidder altid klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have – uanset størrelsen. Hos Ketner Herning er vores fornemste opgave nemlig at bibeholde køreglæden hos vores kunder.

Ketner Herning: Vi genopretter standen på dine fælge i en fart

Har du været uheldig med dine fælge og er på udgik efter en fælg-reparation i Herning, kan du svinge ind forbi vores værksted på Cypresvej 2. Vores værkfører står klar til at se på problemet og hjælpe dig på vej, så du kan få dine fælge skinnende og pæne igen. Ønsker du en fuld renovering af dine alufælge i Herning, tilbyder vi dig også en gang maling og lakering.

Vi gør naturligvis altid vores arbejde grundigt og professionelt, men fordi vores mekanikere har så stor erfaring og kendskab til branchen, udfører vi vores arbejde hurtigt – så du kan komme ud at køre igen – helt uden problemer eller bekymringer om hvordan dine fælge ser ud. Ønsker du at høre mere om en pris på din specifikke fælg-renovering? Så send os et billede af skaden, så vender vi tilbage med et overslag over, hvad renoveringen koster.