Reparation af gearkasse

Gearkassen er et teknisk vidunder – men også et mekanisk system i din bil, hvor mange ting kan gå galt og blive slidt ned med tiden. Derfor er vedligeholdelse og løbende reparation af gearkassen en yderst vigtig del af din bils servicebehov. Hos Ketner er vi i stand til at tilbyde alle relevante tests og diagnosticering med det seneste nye udstyr og foretage reparationer på din gearkasse, der gør, at din bil kan yde sit optimale igen.

Vi er derfor det naturlige valg, når det drejer sig om reparation og vedligeholdelse af din automatgear- eller manuelle gearkasse. På alle vores værksteder har vores mekanikere mange års erfaring og et utal af markedets bedste testere til at udføre opgaven med at diagnosticere og reparere gearkasser af enhver slags professionelt og hurtigt.

Vi servicerer og reparerer din gearkasse – uden ventetid

Vi ved, at det er vigtigt at holde vores kunder kørende i en travl hverdag. Vi tilbyder service eller reparation uden ventetid, og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer os nemlig altid, at arbejdet udføres korrekt første gang. Det gælder uanset, hvad din gearkasse trænger til. Hos Ketner sørger vi altid for at finde den mulighed, der giver bedst mening for dig og din bil.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt der er et problem med din gearkasse, kan vi foretage vi et tjek, mens du venter. Med vores ekspertise og state-of-the-art udstyr til diagnosticering kan vi hurtigt fortælle dig, hvad der eventuelt er galt med din gearkasse, inden vi overhovedet påbegynder en reparation. Så sving endelig bilen forbi et af vores værksteder. Her vil en af vores erfarne mekanikere kigge på sagerne, inden du beslutter dig for, hvad der skal ske.

Kun hos os får du disse unikke serviceydelser:

  • Professionel service og reparation
  • Gratis lånebil ved fx reparation eller skylning af din bils gearkasse
  • Gratis hotline vedrørende problemer med gearkassen
  • Effektiv olieservice med specialudviklet skyllemaskine
  • Originalt testudstyr og værktøj til reparation af gearkasse

Har du spørgsmål om en eventuel reparation af din gearkasse, er vi altid klar med professionel service og vejledning.