Værksted i Holstebro med service og reparation i topklasse. Alle former for reparationer uden ventetid.

Vi er et erfarent autoværksted i Holstebro med et højt serviceniveau. Vi ved, hvor svært det er at undvære sin bil, og derfor ser vi på din bil med det samme. Med vores mange år i branchen har vi stor teknisk knowhow, samt det bedste og nyeste udstyr til at få din bil tilbage på vejene igen. Kontakt vores autoværksted i Holstebro i dag og få din bil hurtigt igennem service eller reparation.

Vores automekaniker i Holstebro tilbyder service eller reparation af din bil – book din tid i dag

Hos vores autoværksted i Holstebro arbejder vi hver eneste dag for at give dig den nemmeste og hurtigste oplevelse med en reparation eller service. Vores mekanikere har mange års erfaring inden for branchen, og de er derfor altid klar til at hjælpe dig ud af et problem, små som store.

Vores værksted i Holstebro er en del af Bosch Car Service, og derfor er flere af vores mekanikere efteruddannet hos Bosch Danmark. Det betyder, at du får en professionel service, der er helt på højde med et autoriseret værksted og en mekaniker, der ved, hvad han snakker om – både hvad det angår service, reparation og reservedele. Vi håndterer alle bilmærker og modeller. Kontakt os i dag og book din tid på vores autoværksted i Holstebro.

Vi tør godt sige, at der ikke er en reparation, vi ikke kan klare. Derfor er vores liste af specialer lang. Vi kan blandt andet hjælpe dig med batteriservice, udskiftning af bilglas, udføre service af din bils aircondition m.m. Du kan læse om vores forskellige specialer i menuen til venstre.

Indleverer du din bil på vores autoværksted i Aalborg, tilbyder vi dig altid en lånebil, uden at det koster dig ekstra. Du får desuden prisgaranti på alle vores ydelser.

Det siger vores kunder

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et autoværksted i Holstebro med mange års erfaring i branchen

Du finder vores værksted i Holstebro på Herningvej 39. I 2014 overtog Ketner Aalborg, der tidligere gik under navnet Nordjysk Diesel-Elektro A/S, afdelingerne i Aalborg, Aarhus og her i Holstebro. I dag består vi af mere end 80 medarbejdere, der er fordelt på fem afdelinger. Fælles for alle vores værksteder er, at vi brænder for mekanik og teknik og for at give vores kunder, den bedste og nemmeste oplevelse. Besøger du os, bestræber vi os på at have en lånebil klar til dig. Kontakt vores værksted bilværksted i Holstebro i dag og book tid til din bil.

Vi glæder os til at se dig.