Dieselværksted med landets højeste niveau af ekspertise

Ketner er Danmarks førende dieselværksted med et væld af specialiserede kompetencer inden for dieselområdet. Det ville være forkert at sige andet, for faktisk var vi nogle af de allerførste til at reparere eksempelvis pumper og dyser. Det har været medvirkende til, at vi den dag i dag er den største udbyder inden for reparation af brændstofpumper og dyser til diesel i Danmark.

Vi har gennem vores lange historie som dieselspecialist opbygget vores gode og velkendte renomme, og vi sætter stadig en særlig ære i at være på forkant med udviklingen inden for diesel. Derfor har vi altid den seneste teknologi til rådighed på alle vores værksteder, samtidig med at vores teknikere løbende efteruddannes inden for området, der stadigvæk udvikler sig i nye retninger, som også kommer dig til gode som bilist.

Kontakt os, hvis du har behov for at få løst nogle opgaver, som har noget med diesel at gøre. Her er vi dem, der har den største ekspertise i hele landet og sørger for at hjælpe dig godt på vej hurtigt og yderst professionelt.

Autoriseret dieselservicecenter i topklasse

  • Professionel service på et anerkendt dieselværksted
  • Nyeste testudstyr til pumper og dyser
  • Reparation af alle former for pumper og dyser
  • GRATIS diesel hotline

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Vores dieselværksted tager sig af alle dine diesel-relaterede problemer

Synes du ikke, at din dieselbil går langt nok på literen længere? Hakker den under kørsel eller noget helt andet? Så ring eller send os en e-mail for gratis råd og vejledning – så enkelt kan det gøres. Af de mærker vi har størst erfaring med kan blandt andet nævnes Delphi (Lucas Cav), Bosch, Denso, Stanadyne, Woodward (Lucas Bryce), VDO (Siemens) og Yanmar. Derudover er vi importør af dieseludstyr fra en række førende producenter som ASNU, Bosch, Carbon Zapp, Delphi, Stanadyne (for både Danmark og Norge), VDO (Siemens) m.fl.

Vores dieselværksted byder på ekspertise og knowhow i absolut særklasse.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Professionel reparation af alle mærker inden for diesel

Den danske vognpark er gennem de seneste år vokset kraftigt på dieselsiden. Det betyder også, at teknologien inden for diesel i stigende grad bliver mere og mere avanceret og kompleks. Her hos Ketner er vi landets absolut største dieselcenter, og vores team på dieselværkstedet er derfor et team bestående af yderst kompetente og veluddannede medarbejdere. Vi sætter en stor ære i hele tiden at være på forkant med den nyeste viden inden for moderne dieselteknologi og er desuden optimalt forberedt med professionelt og avanceret udstyr til alle former for diagnose, fejlfinding og reparation af alle typer dyser, pumper og dieselsystemer.

Vi kan reparere og renovere langt de fleste dieselkomponenter såsom dyser og pumper, hvilket i langt de fleste tilfælde giver dig en økonomisk gevinst på den samlede reparationspris. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du har spørgsmål angående din dieselbil.